Kalabija leto 2019

Kalabrija leto 2019

Kalabrija je regija sa najlepšim peščanim plažama od belog peska koje u kombinaciji sa tirkiznom bojom vode i autentičnim gradovima pruža jedinstven doživljaj. Regiju okružuju Tirensko i Jonsko more.
Deo obale uz Tirensko more naziva se “Costa degli Dei” ili “Obala Bogova”, i je jedna od najinteresantnijih italijanskih destinacija za odmor. Preko Mesinskog moreuza može se videti Sicilija i najlepša vulkanska ostrva u Evropi.
Tropea je popularan grad koji se nalazi na litici iznad mora. Savršena je kombinacija romantičnih uskih uličica, renesansnih crkvi i palata sa prekrasnim istorijskim centrom i kombinacija je južnjačkog duha Italije, tradicionalne kuhinje, prelepih plaža i jedinstvenom starom gradu sa pogledom na pučinu. Ceo grad je jedan lavirint prepun uskih, skrivenih uličica i trgova. Najpoznatiji simbol Tropee je velika stena nasuprot gradskog centra, nekadašnje ostrvo, na kom se nalazi manastir Santa Marije dell Isola.
Capo Vaticano je lociran na krajnjem jugu Kalabrije, odakle se pruža divan pogled na Eolska ostrva. Tišina, prelepa priroda, sunce i plaže od belog peska, koje u kombinaciji sa tirkiznom bojom mora i velelepnih litica sa druge strane pružaju mogućnost potpunog uživanja u odmoru. Odaberite Kalabriju za leto 2019 i uzivajte u nečemu sasvim posebnom

 

Blu Tropea Maison Tropea

Hotel Michelizia Resort 4*

Hotel Villa Antica 4*

Hotel Tropis 4* Tropea

Share →

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.