• Lefkada 2018 Vila Vagelis

Galerija fotografija

Opšte informacije

Vila Vagelis 
Mesto Nidri
Vila se nalazi na 30m od obale mora
Najam apartmana
Prevoz autobus ili sopstveni

Lefkada Vila Vagelis

Opis Smeštaja

Lefkada - Nidri / Grčka
Sadržaj vile: dvokrevetni i trokrevetni studiji (u studije koji su u prizemlju, ulazi se kroz terasu), dvorište, bazen, WiFi internet.
Sadržaj studija: čajna kuhinja, kupatilo ( TUŠ/WC ), TV, klima uređaj( uz doplatu na licu mesta, 5 € dnevno), balkon ili terasa sa garniturom za sedenje

 

Uslovi i napomene

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

a) UPLATA U CELOSTI

b) UPLATA DO POLASKA
- 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
c) ODLOŽENO PLAĆANJE
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2016.(uz doplatu od 1.5% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo)
d) KREDITI BANAKA
e) PLATNE KARTICE

POPUSTI:
- deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju krevet)
- deca od 2 – 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaćaju 20 € + dinarski deo (imaju sedište u autobusu, nemaju krevet)
- deca od 2 – 12 godina popust 30% na devizni deo u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju krevet)
- spajanje smena – cena druge smene se umanjuje 40 € za odrasle i 20 € za decu (odnosi se samo na paket aranžman, putnici koji putuju sopstvenim prevozom ne ostvaruju ovaj popust), popust se ne ostvaruje ukoliko je smena obeležena zvezdicom.
- putnici koji polaze iz Niša, Leskovca,Vranja i ostalih mesta južnije od Niša – popust 10€ ( popust se ne ostvaruje ukoliko je smena obeležena zvezdicom, kao ni kod specijalnih ponuda )
DOPLATE:
- za 1/1 sobu 85 % od cene aranžmana za 1/2 sobu ( doplata je na deviznom delu )
- za klima uređaj – 4 do 7 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se za smeštajne objekte koji poseduju klima ureĎaj, a korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta
- za polupansion (doručak + večera – meni, klasičan način usluživanja) u nekom od lokalnih restorana – 15 € dnevno po osobi

NAPOMENA:

- U studio/apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaka soba ima tuš/WC.
- Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
- Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta
- Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, TV, klima uređaj...)

ARANŽMAN OBUHVATA:

- prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
- najam izabranog smeštaja na bazi 10 noćenja
- usluge licenciranog pratioca grupe
- usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
- troškove organizacije i voĎenja aranžmana

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 35.000 €) – 11 € (osobe od 19 – 64 god.), 5 € (deca 0 – 18 god.), 24 € (osobe od 65 – 84 god.)
- održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
- fakultativne izlete i ulaznice

Molimo putnike da prilikom rezervacije aranžmana dostave kopiju prve strane pasoša i tačan kontakt telefon.

NAPOMENE:
- Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa
- Turistička agencija odreĎuje mesto polaska i povratka. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
- U autobusu dete preko 2 godine mora imati svoje sedište (ne može sedeti u krilu)
- Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviĎenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
- Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja pre početka aranžmana.
- Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
- Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
- Molimo Vas da paţljivo proĉitate Opšte uslove putovanja
- Organizator putovanja je Turistička agencija VIVA, licenca OTP br. 61/2010. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Turističke agencije VIVA. Aranžman je raĎen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima

Program putovanja

SA PREVOZOM

1. Dan – Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa Lastine autobuske stanice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme polaska autobusa). Polazak iz Niša sa velikog parkinga kod Tempa (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.
2. Dan – Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
2 – 11. Dan – Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
12. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.
13. Dan – Dolazak u Niš i Beograd u prepodnevnim časovima.

Autobuski prevoz

SOPSTVENI PREVOZ:
CENA ARANŽMANA SE UMANJUJE 40 € za odrasle i 20 € za decu ( umanjenje ne vaţi ukoliko je smena obeležena zvezdicom )

POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana)
SUBOTICA- parking kod radničkog univerziteta- 25 EUR
BAĈKA TOPOLA- OMV pumpa na auto-putu -25 EUR
VRBAS- DAKI pumpa na auto-putu -25 EUR
SRBOBRAN- DAKI pumpa na auto-putu- 25 EUR
NOVI SAD- parking kod železničke stanice- 15 EUR
KIKINDA- kod hotela “Narvik”- 20 EUR
ZRENJANIN- OMV pumpa kod glavne autobuske stanice- 15 EUR
PANĈEVO- kod hotela “Tamiš”- 10 EUR
ŠABAC- parking kod Intereksa- 20 EUR
SREMSKA MITROVICA- kod hale “Pinki”- 20 EUR
RUMA- kod tržnog centra “Atrium”- 20 EUR

OSTALA MESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz auto put Beograd – Niš, kao i na magistralnom putu Niš – Tabanovce (granica sa Makedonijom)

Share →

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.