Galerija fotografija

Opšte informacije

Mikonos hotel Gorgona 3*

Mesto: Turlos
Usluga: Noćenje sa doručkom
Udaljenost od plaže: 100m 
Sezona: 2018
Prevoz: Avio

Direktan dnevni čarter let iz Beograda
AVION + TRANSFER + BROD + SMEŠTAJ
(1 noć na Santoriniju + 7 noći na jednom od ostrva Kiklada
+ 2 noći na Santoriniju)

Dinarski deo 1.990,00 po osobi

Mikonos leto 2018 hotel Gorgona 2*

Opis Smeštaja

Mikonos, Turlos/ Grčka
Hotel je izgrađen u tradicionalnom stilu u mirnom okruženju, u blizini glavnog grada ostrva.Kompletno je renoviran 2009.
Hotel poseduje recepciju, TV salu, bazen za osrasle i decu, salu za doručak,snek bar na bazenu, parking, dečije igralište i Wifi internet.
Sobe imaju kupatilo, frižider, sef, telefon, LCD/TV, balkon ili terasu i fen.

Uslovi i napomene

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate.

a) UPLATA U CELOSTI

b) UPLATA DO POLASKA

Prilikom prijavljivanja na putovanje, vrši se uplata od 40% avansa od ukupne cene paket aranžmana. Preostali deo aranžmana i avio takse isplaćuje se do 20 dana pre polaska na put gotovinski, karticom, čekom ili virmanski. Kupovina samo AVIO KARTE podrazumeva naplatu 100% prilikom sklapanja ugovora o putovanju. Otkaz avio karte 30-20 dana pre polaska tarifira se 50%, 19-10 dana 80%, kraće od 10 dana pre polaska kompletnim iznosom.

c) ODLOŽENO PLAĆANJE

Čekovima građana-prilikom prijave za putovanje vrši se uplata 40% avansa od ukupne cene aranžmana. Preostali deo aranžmana moguće je uplatiti čekovima građana do deset mesečnih rata. Posledanja rata ne može biti posle 30.11.2016. Datumi realizacije su 10. 20. i 30. u mesecu.

d) PLATNE KARTICE

NAPOMENA:

-Sve usmene informacije koje nisu u skladu ili su u suprotnosti sa objavljenim programom putovanja, ne mogu biti predmet prigovora putnika za neispunjenje obaveze organizatora. Besplatno je samo ono što je eksplicitno navedeno kao besplatno ili FREE. Pominjanje pojedinih usluga u okviru opisa hotela poput interneta, sefa, klima uredjaja, teretane, sportskih terena i sl, samo predvidja njihovo postojanje u hotelu i ne podrazumeva i besplatno korišćenje već je za njihovo korišćenje moguća naplata na licu mesta od strane recepcije.
- Besplatan internet ili WIFI oznaka ne podrazumevaju kvalitetan signal ili brzi internet u svim delovima hotela. Moguće je da je isti obezbeđen samo u pojedinim delovima oko recepcije ili bazena, bara i sl. Brzina protoka može biti i sporija.
- Pojedini hoteli praktikuju da se prilikom uručivanja daljinskih upravljača za klima uredjaj i TV, fena za kosu, pegle i sl. uredjaja traži deponovanje odredjenog iznosa kao sredstvo obezbedjenja, a koji se vraća poslednjeg dana po vraćanju ključa i uredjaja.
- Ukoliko je u programu putovanja naznačeno da se klima ureñaj plaća na licu mesta, neophodno je da prilikom prijave za putovanje naznačite želju za istim, kako bi taj zahtev bio prosledjen recepciji (hotel ne mora posedovati klima uredjaje u svim sobama hotela te raspoloživost istih je na upit stoga je najava od velike važnosti jer se može dogoditi da na licu mesta hotel nema raspoloživih)
- Posebni zahtevi gostiju koji su mimo usluge iz cenovnika i koji se ne tarifiraju posebno se ne garantuju. Organizator će iste proslediti hotelu a isti će pokušati da udovolji želji gosta ukoliko je u mogućnosti. U slučaju posebnih usluga koje se tarifiraju, iako je hotel prihvatio rezervaciju i naplatu istih, postoji mogućnost ne ispunjenja tog dela usluge. U tom slučaju, putnik ima pravo na povraćaj novca za dodatno naplaćenu a ne ispunjenu uslugu u iznosu pune naplate za istu (za iznos doplate).
- Hoteli iz ponude su na UPIT. Iako nas hoteli dnevno obaveštavaju o svojoj popunjenosti i slobodnim kapacitetima, moguće je da se
neka rezervacija ne potrvdi.
- U slučaju ne potvrđivanja rezervacije, klijentu se vraća novac u celosti u roku do 48h ili se uplata može prebaciti na novu rezervaciju.
- Gost preuzima brigu čuvanja vrednih stvari te stoga savetujemo da koristite sefove a vrednosti ne ostavljate u sobi.
- Obaveza je putnika da za putovanje obezbedi ispravan putni dokument i da se pridržava carinskih i drugih propisa. Putnici koji u pasošu imaju navedeno kao mesto rodjenja Rep.Makedonija ili samo Makedonija umesto BJRM ili FYRM mogu imati problema prilikom ulaska u Grčku (čak i mogućnost zabrane ulaska). Molimo Vas da o tome konsultujete Konzularno odeljenje Grčke Ambasade
- Putnik je u obavezi da prilikom prijave za putovanje prijavi svoje puno ime, prezime i datum rođenja onako kako stoji upisano u pasošu (posebno se odnosi na devojačko prezime putnice, skraćeni oblik imena i sl.). Pogrešno prijavljen podatak biće unet u avionsku kartu, vaučer za hotel i druga putna dokumenta i može prouzrokovati probleme putniku u nastavku putovanja kod pograničnih ili aerodromskih službi kao i u samim hotelima.
- Kod ostvarivanje popusta za dete, merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku započinjanja putovanja. Za sve ove slučajeve pogrešno prijavljenog podatka, Organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i dodatnih troškova pripadaju putniku.
- Putnik je obavezan da poseduje MEĐUNARODNO PUTNO OSIGURANJE koje se može pribaviti u prodajnoj službi. Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže propisanu količinu novčanih sredstava za vreme boravka (kartice, gotovina….), kao i meñunarodno putno osiguranje.
- Opisi hotela i apartmana su sastavni deo cenovnika (obavezno uzeti u agenciji ukoliko nisu priloženi uz program).
- Ulazak u sobe je zvanično posle 16h, a može biti i ranije u zavisnosti od raspoloživosti soba. Izlazak iz soba poslednjeg dana je najkasnije do 12h.
- Produžetak boravka u sobama poslednjeg dana odobrava isključivo recepcija hotela uz nadoknadu na licu mesta.
- Sve navedene sobe ili studija/apartmani su standardno dvokrevetni. Treći/četvrti ležaj je tzv. pomoćni ležaj i može biti drugačijih karakteristika (manji od normalnog ili krevet na rasklapanje, drugačijeg oblika i sl.) što se može odraziti na komfor putnika.
- Opis AI usluge nalazi se odštampan uz program putovanja. Takodje je objavljen na sajtu www.mediteraneo.rs. Ukoliko ga ne možete naći, molimo Vas da nas kontaktirate kako bi smo Vam ga prosledili ili uručili direktno
- Opisi plaža su generalni, te na istoj može biti različitih struktura tla, od sitnog peska do šljunka. Takodje se u opisima može razlikovati stanje na obali i plaži od dela ulaska u vodu (pesak van vode, šljunak u vodi i sl.)
- Buka u objektima oko hotela, regulisana je lokalnim zakonima i pravilima i o njima brinu nadlezni inspekcijski organi
- Zbog velikog broja razuđenih hotela na pojedinim destinacijama/ostrvima u okviru paket aranžmana, pored autobuskog transfera u pratnji predstavnika agencije, postoji i mogućnost transfera minibusom ili taksijem gde neće biti prisutan predstavnik agencije.
- Putnici će najvažnije informacije o destinaciji/ostrvu dobiti na prvom info sastanku, po rasporedu dobijenom po dolasku na destinaciju/ostrvo.
Transfer se takođe može obaviti i sa više prevoznih sredstava.
- U promo brošuri ili na web sajtu nije moguće objaviti fotografije svih vrsta smeštajnih kapaciteta hotela (sobe, studija, apartmani, family sobe...). Sobe se mogu razlikovati usled promene nameštaja, redekoracije, renoviranja, pogleda i pozicije sobe, različitih strukturakupatila (tuš kada ili kada i sl...)
- Dress code/pravila oblačenja (većina hotela ima obavezan dress code za vreme obroka u restoranima, obično večera. Zabranjen je ulazak u kratkim pantalonama i zahteva se od muškaraca da imaju pantalone sa dugim nogavicama).
- Apartmani i hoteli nižih kategorija u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana ili primenu tople vode samo u odredjenim delovima dana (obično 17-21h).
- Obzirom da su apartmani i hoteli objekti koji svoje usluge ostvaruju rentiranjem, nije za očekivati nove madrace, posteljinu, frižidere i šporete već opremu koju je neko upotrebljavao pre Vas prethodnih godina ali se Vama ustupa u tehnički ispravnom stanju
- U objektima na bazi najma, moguće je da se opremljenost kuhinje razlikuje od objekta do objekta, usled loma ili otuđenja opreme.
- Oprema ne podrazumeva kompletan servis na kakav ste navikli u svom domui (različite vrste šerpi, supijera, kadica) već bazičnu opremljenost priborom za jelo, čašama, šoljama i tanjirima. Upotreba kuhinje u apartmanima je bazičnog karaktera za podgrevanje hrane ili kuvanje kafe a nikako za ozbiljno pripremanje obroka
- Rezervacije hotela koje su radjene po uslovima RANIH REZERVACIJA ili EBD podrazumevaju da se u slučaju otkaza kompletnog aranžmana primenjuje propisana stopa otkaza bez obzira da li je gost našao zamenu. U slučaju mogućnosti zamene, putnici koji menjaju putnike koji su odustali će se zadužiti novom cenom po važećem cenovniku na taj dan.
-  Viza NIJE potrebna državljanima Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije kao i državljanima Srbije sa pasošem izdatim od strane MUP SRBIJE na teritoriji Kosova i Metohije (npr MUP SRBIJE PU Peć), Viza JE POTREBNA putnicima čiji su pasoši izdati od strane MUP SRBIJE KOORDINACIONE UPRAVE u Beogradu
- Način i postupak, adresa i rok za ulaganje reklamacije potrošača, rok za odgovor Organizatora, objašnjeni su detaljno članom 14 Opštih uslova putovanja organizatora, nalaze se vidno istaknuti na oglasnoj tabli na zidu u poslovnicama. Opšti uslovi putovanja su sastavni deo ugovora o putovanju
- Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 100. Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

Uz program važe Opšti uslovi putovanja organizatora “Mediteraneo holidays “ uskladjeni sa YUTA standardima, Licenca br OTP 138/2010 od 06.02.2010.

ARANŽMAN OBUHVATA:

- Povratna avio karta na relaciji Beograd – Santorini – Beograd (čarter let)
- Transferi na Santoriniju aerodrom – hotel – aerodrom
- Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge po tabeli iz cenovnika na bazi 9 noćenja
- Usluge predstavnika agencije i troškovi organizacije i realizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

-Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 38.28€ za odrasle i decu preko 5 godina, i 16.28€ za decu od 2-5 godina (taksa u Beogradu 15.30€, taksa u Grčkoj 22€, DCV taksa 0,98eur);
deca od 0-2 godine ne plaćaju kartu ni takse i nemaju sedište u avionu.
- YQ taxa 10 eur po osobi (odrasli i deca 2-12 god) doplata za gorivo. Iznos takse je podložan promeni.
- Doplata za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i razlikuje se od hotela do hotela)
- Međunarodno putno osiguranje. Obezbeđenje polise putnog osiguranja za ulazak na teritoriju zemalja EU je obaveza putnika te putnici sami snose odgovornost u slučaju neposedovanja istog . Organizator takodje preporučuje i fakultativnu kupovinu osiguranja od Otkaza aranžmana. Više informacija potražite u agenciji ili na našem sajtu.
- Fakultativni izleti i individualni troškovi putnika

Molimo putnike da prilikom rezervacije aranžmana dostave kopiju prve strane pasoša i tačan kontakt telefon.

Program putovanja

SA PREVOZOM

Program putovanja:
1. dan Beograd - Santorini: Program putovanja započinje sastankom učesnika na aerodromu Nikola Tesla, Beograd 2 sata pre
ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona za Santorini, najavljeno vreme leta je u prepodnevnim satima (podatak je
informativnog karaktera). Po dolasku na Santorini transfer do apartmana/hotela. Usluga prema programu.
2. do 9. dan - Santorini: Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (min za
realizaciju je 20 osoba), noćenje sa uslugama navedenim u cenovniku.
10. dan Santorini - Beograd: Napuštanje soba, slobodno vreme do transfera na aerodrom.Direktan čarter let do Beograda sa
medjusletanjem na Karpatos. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

Avionski prevoz

MOGUĆNOST KUPOVINE SAMO AVIO KARTE 240€ (DECA 2-12 GOD 199€) + AER.TAKSE

Share →

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.