• Nea Kalikratia leto 2018 Apartmani Paraktio

Galerija fotografija

Opšte informacije

Apartmani Paraktio

Nea Kalikratia
Najam apartmana
Udaljenost 50m od  plaže
Autobuski ili sopstveni

 

 

Nea Kalikratia leto 2018 Apartmani Paraktio

Opis smeštaja

Kasandra,Nea Kalikratia / Grčka

Apartmaniski kompleks idealan za porodično letovanje. Od centra Nea Kalikratie udaljen je 1,5 km, a poseduje sopstvenu plažu od koje je udaljen oko 50m.U neposrednom okruženju nalaze se prodavnice sa osnovnim namirnicama. Idealno za one koji putuju sopstvenim prevozom. 
Sadržaj studija: čajnom kuhinjom sa osnovnom opremom za ručavanje i spremanje hrane, rešoom sa 2 ringle i frižiderom, prostranom sobom sa tri kreveta ( francuski ležaj i 1 singl) i kupatilom. Sva studia poseduju TV, bežični interenet, terasu sa pogledom na more i klima uređaj.

Uslovi i napomene

- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje se razlikuju od onih u cenovniku.
- Stranke koje su uplatile aranžman po cenama iz cenovnika nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. Aranžman se naplaćuje isključivo u dinarima po prodajnom kursu za devize Alpha banke Beograd, na dan uplate i to:
• Gotovinom: prilikom prijavljivanja uplaćuje se 30% od cene aranžmana, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska.
• Platnim karticama (DINA, VISA, MAESTRO, MASTER CARD): isti uslovi kao gotovina. Za korisnike kartica ALPHA banke mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata bez kamate.
• Čekovima građana: prilikom prijavljivanja uplaćuje se 30% od cene aranžmana dok se za preostali iznos ispisuju i deponuju čekovi.
• Administrativnom zabranom: prilikom rezervacije uplaćuje se 30% aranžmana, dok se preostali iznos deli na jednake mesečne rate. Organizator zadržava pravo na selekciju pravnih lica čije rešenje o administrativnoj zabrani prihvata. Obrazac administrativne zabrane možete potražiti u našoj agenciji.
• Virmanom po dobijenom predračunu od strane agencije.
• Putnici se pre uplate mogu odlučiti za jedan od predloženih načina plaćanja aranžmana. Započeti način plaćanja se ne može naknadno menjati.
• Za uplate u celosti prilikom rezervacije je predviđen određen stimulativni popust.
Minimalan broj za realizaciju programa je 30 putnika po smeni. Za manji broj prijavljenih putnika agencija
organizuje prevoz spajanjem grupe sa drugom agencijom ili pak zadržava pravo otkaza najkasnije 5 dana pre
početka putovanja.
• Kod ranih rezervacija za sezonske smene, prilikom otkaza aranžmana do 45 dana pre početka aranžmana, agencija
zadržava iznos od 50 evra po rezervaciji (u dinarskoj protivvrednosti). Prilikom otkaza aranžmana od 45 i manje
dana do početka aranžmana agencija zadržava iznos predviđen iz tabele Opštih uslova putovanja organizatora.

• Za dve spojene smene putnici koji koriste autobuski prevoz (paket aranžman) plaćaju cenu paket aranžmana umanjenu za 40€ po osobi.
• Deca do 7 godina (do 2009 god.) ukoliko koriste zajednički ležaj, plaćaju 45€ i imaju sedište u autobusu. Za dve spojene smene, plaćaju ukupno 55€.
• Deca do 12. godina starosti koja koriste poseban ležaj, plaćaju cenu paket aranžmana umanjenu za 15€.Za dve spojene smene plaćaju cenu paket aranžmana umanjenu za 55€.
• Putnici sa sopstvenim prevozom plaćaju cenu paketa umanjenu za 35€, a za dve spojene smene cena se umanjuje za 55€ po osobi.
• Osobe koje putuju same i borave u dvokrevetnom app/studio plaćaju doplatu od 50% na cenu paket aranžmana i imaju jedno mesto u autobusu.
• Za dve spojene smene putnici koji koriste autobuski prevoz (paket aranžman) plaćaju devizni deo po smenama +10.500,00 din.
• Deca do 7 godina (do 2009 god.) ukoliko koriste zajednički ležaj, plaćaju samo dinarski deo 5.500,00 din. Za dve spojene smene, dinarski deo iznosi 8.500,00 din.
• Deca do 12. godina starosti koja koriste poseban ležaj, plaćaju celokupan iznos deviznog dela aranžmana + 5.500,00 din. Za dve spojene smene plaćaju devizni deo po smenama + dinarski deo 8.500,00 din.
• Putnici sa sopstvenim prevozom plaćaju devizni deo aranžmana+ dinarski deo koji se umanjuje za 4.500,00 din.
• U vansezoni, za boravak jedne osobe u dvokrevetnom app/studiu plaća se doplata od 50% deviznog dela ijedan dinarski iznos i imaju jedno mesto u autobusu.

ARANŽMAN OBUHVATA:
• Paket aranžman sa prevozom u predviđenim terminima iz tabela u VANSEZONI.
• Najam apartmana u predviđenim terminima iz tabela U SEZONI.
• Organizaciju i vođstvo puta (kada putnik koristi uslugu prevoza autobusom u organizaciji agencije).
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
• Autobuski prevoz (za putnike koji putuju u SEZONI u organizaciji agencije).
• Zdravstveno osiguranje putnika (obezbeđuje agencija).
• Troškove otkaza prema Opštim uslovima putovanja.
• Individualne troškove putnika.

Program putovanja

1.dan - Skup putnika je u 16:30 u Beogradu na parkingu prekoputa Otvorenog tržnog centra (Buvljaka) na uglu ulica Antifašističke borbe i Jurija Gagarina. Polazak za Nea Kalikratiu, Nea Flogitu, Dionisos, Kaliteu, Polihrono je predviđen za 17:00 časova a za Nikiti skup putnika je u 18:30 časova a polazak je predviđen u 19:00 časova. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika, kraćih odmora i carinskih formalnosti. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom (Evzoni).
2.dan - Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviđen u jutarnjim ili prepodnevnim časovima. Smeštaj u odabranom apartmanu/studiu je do 14:00 časova. Slobodno vreme. Boravak u odabranom apartmanu/ studiu.
12. dan - Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Slobodno vreme. Povratak za Srbiju prema predviđenom rasporedu polazaka iz Grčke. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i
mestima za odmor.
13. dan - Dolazak na mesto polaska u jutarnjim ili prepodnevnim časovima zavisno od zadržavanja na granici. Kraj svih usluga.

Napomene

• Apartmani i studia su prve i druge kategorije po lokalnoj kategorizaciji. Po ulasku u studio/ apartman, gost je dužan da proveri inventar i o eventualnim nedostacima obavesti predstavnika agencije ili vlasnika objekta. Sastavni deo inventara je posteljina i peškiri, ali ne i toalet papir, sapuni, sredstva za održavanje čistoće ili pranje posuđa. Za vreme boravka gosti sami održavaju higijenu u studiu/apartmanu, izbaciju đubre i u obavezi su da poštuju kućni red. Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana. U slučaju eventualne štete, gost je dužan da odmah obavesti predstavnika ili vlasnika objekta i nadoknadi štetu koju je počinio. Gosti su dužni da studio/ apartman ostave u stanju u kome su ga zatekli (oprani sudovi, izbačeno đubre i sav inventar na broju).
• U odabrani studio/apartman ulazi se prvog dana po dolasku nakon 14:00 časova po lokalnom vremenu a napušta se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.
• Predstavnik agencije na dan dolaska zbog prijema organizovane grupe ne sačekuje putnike koji koriste sopstveni prevoz radi smeštanja u ugovorene objekte. Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava dobijenih u agenciji (osim u slučaju nemogućnosti da pronađu objekat kada treba da kontaktiraju predstavnika telefonom).
• Svim gostima su u apartmanima na raspolaganju peškiri. Preporuka agencije je da ponesete svoje peškire.
• Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA agencije EVRO TURS usklađeni sa YUTA standardom, koje je organizator uručio putniku.
• Organizator putovanja i programa je turistička agencija EVRO-TURS.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu, što bi uslovilo promenu tarife prevoznika, agencija zadržava pravo na korekciju cene prevoza. Turistička agencija “EVRO – TURS” je član YUTA.

Autobuski prevoz

Agencija obezbeđuje prevoz visokopodnim i spratnim autobusima turističke klase sa klimom i TV/VIDEO. POLASCI za Nea Kalikratiu, Nea Flogitu, Dionisos, Kaliteu i Polihrono iz Beograda su u 17:00h a za Nikiti u 19:00h, JEDAN DAN RANIJE u odnosu na termin početka boravka, sa parkinga prekoputa Otvorenog Tržnog Centra (Buvljaka) na Novom Beogradu, na uglu ulica Antifašističke borbe i Jurija Gagarina. CENA PREVOZA PO OSOBI (plaćanje u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu za devize Alpha banke Beograd).
BEOGRAD       POVRATNA KARTA                ODRASLI      60 €          DECA DO 12. GOD   45 €         JEDAN PRAVAC- SVI UZRASTI        45 €
NIŠ                     POVRATNA KARTA               ODRASLI      55 €           DECA DO 12. GOD    40 €       JEDAN PRAVAC- SVI UZRASTI         45 €
POVRATAK sa Halkidikija je poslednjeg dana boravka prema rasporedu iz tabele.

Share →

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.