• Nea Potidea letovanje 2018

Galerija fotografija

Opšte informacije

Nea Potidea
Najam apartmana
Apartmani se nalaze na plaži
Autobuski ili sopstveni

Vila Argo

Opis Smeštaja

Halkidiki, Kasandra-Nea Potidea / Grčka

Sadržaj vile: dve zgrade koje se nalaze na prvoj liniji uz plažu, jedna uvučena u odnosu na drugu. Naši studiji i apartmani se nalaze u drugoj zgradi, od kojih većina ima pogled na more. Između dve zgrade se nalazi malo dvorište u kom se nalazi tuš. U našoj ponudi se nalaze trokrevetni i četvorokrevetni studiji, kao i dva tipa četvorokrevetnih apartmana: klasični četvorokrevetni apartmani koji se sastoje od spavaće sobe sa francuskim krevetom i druge sobe sa dva odvojena kreveta i kuhinjskim delom, i apartmani-mezonete, koji se sastoje iz dva nivoa, donji na kom se nalaze kuhinja, kupatilo i balkon i gornji, na kom se nalaze dve odvojene spavaće sobe i drugi balkon sa pogledom na more.Zamena peškira i posteljine je svaki 5. dan. Ispred vile se nalazi dovoljno mesta za parking. Autobus prilazi do same vile, ukoliko je moguć prilaz.
Sadržaj studija: čajna kuhinja sa posudjem i priborom, frižider, garnitura za sedenje na terasi, klima uredjaj, kupatilo sa toaletom, LCD TV, peškiri, rešo, terasa, WI-FI internet

 

Uslovi i napomene

NAČINI PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu ProCredit Banke na dan uplate.

1.  Uplata u celosti do polaska: Prilikom prijave uplaćuje se akontacija u iznosu od 30% od celokupnog iznosa aranžmana. Preostali iznos se uplaćuje najkasnije 15 dana pre početka putovanja. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.

2. Platnim karticama: Visa, Dina, Master i Maestro.

3. Čekovima građana: Prilikom prijave, uplaćuje se akontacija u iznosu od 30% od celokupnog iznosa aranžmana, dok se za preostali iznos deponuju čekovi, sa uvećanjem od 1% mesečno i koji se moraju realizovati najkasnije do 15.12.2016..

4. Administrativnom zabranom: Prilikom prijave uplaćuje se akontacija u iznosu od 30% od celokupnog iznosa aranžmana, dok se preostali iznos deli na jednake mesečne rate, sa uvećanjem od 1% mesečno, najkasnije do 15.12.2016. Obrazac administrativne zabrane možete potražiti u našoj agenciji.
PASOŠI: Za putovanje su neophodni crveni-biometrijski pasoši. Prilikom prijave za aranžman obavezno je dostaviti fotokopiju prve strane pasoša.

FIRST MINUTE I DRUGI POPUSTI DO 29.02.2016. OSIM ZA SMENE SA ZVEZDICOM*
SOPSTVENI PREVOZ: ZA GOTOVINSKE UPLATE . – 10%
PROMO PAKET ARANŽAMANI: ZA GOTOVINSKE UPLATE -5%
PLAĆANJE NA RATE + POPUST: UPLATA AKONTACIJE 30%, 10% sopstveni prevoz, paketi 5%
U slučaju spajanja smena na sopstvenom prevozu umanjenje 7%, dok na paket aranžmanima od druge smene se oduzme 30 eur za punoplatežne osobe, bez obzira na smenu. Deca plaćaju cenu prevoza 50 eur.
LETUJEM U MAJU I SEPTEMBRU :
ZA PUTNIKE KOJI ŽELE DA LETUJU PRVU I POSLEDNJU SMENU ILI PRVE DVE OSTVARUJU 10% popusta
na obe smene – KOD PAKETA sa * SABIRAJU SE PUNI IZNOSI I NA NJIH SE OBRAČUNAVA 10% popusta

ARANŽMANA UKLJUČUJE:

Za cene u tabeli sopstveni prevoz:

- smeštaj na bazi 10 noćenja u smeštajnoj jedinici, prema opisu,

- usluge predstavnika agencije ili predstavnika inopartnera,

- troškove organizacije putovanja.

Za cene u tabeli paket aranžman.

- Prevoz i smeštaj po osobi,

- usluge pratioca,

- usluge predstavnika agencije ili predstavnika inopartnera.
U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

-medjunarodno putno osiguranje

VAŽNE NAPOMENE:
- Raspored sedenja u autobusu se određuje po prijavi. Doplata za željeno mesto u autobusu 10 eur.
- Autobus po dolasku, kao i u odlasku staje što je moguće bliže smeštajnom objektu. Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta.
- Ulazak u smeštajne jedinice je najkasnije do 16:00h , a izlazak do 9:00h, po lokalnom, grčkom vremenu.
- Turisti su u obavezi da eventualnu pričinjenu štetu nadoknade na licu mesta.
- Minimum za realizaciju programa je 30 ljudi. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da pojedine polaske otkaže ili ih organizuje u saradnji sa drugom agencijom

- Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja T.A. Avenija putovanja

Program putovanja

Prvi dan: Polazak iz SRBIJE dan ranije u odnosu na datume iz cenovnika. Usputna stajanja na auto-putu radi prihvata turista (Beograd, Kolari, Batočina, Ćuprija, Paraćin, Aleksinac, Niš, Leskovac, Vranje). Drugi dan Dolazak na destinaciju.

Drugi do jedanaesti dan Boravak na destinaciji.

Dvanaesti dan: Dolazak u mesto stalnog boravka.

Autobuski prevoz

POLASCI AUTOBUSOM:
NOVI SAD parking kod Sajma kod restorana Zlatna medalja, BEOGRAD sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42. JAGODINA (pumpa Lukoil), KRAGUJEVAC(Košuta), NIŠ (parking kod TEMPA) i druga mesta prema zahtevu putnika na zvaničnim stajalištima duž auto puta Beograd -Niš. G
ARANTOVANI POLASCI UZ DOPLATU od 20 eur po osobi, povratni transfer iz SOMBORA, SUBOTICE, KIKINDE, uz doplatu od 10 eur iz BEČEJA. Putnici najkasnije DAN PRED puttreba da provere tačno vreme polaska, koje se može menjati usled procene agencije o mogućim zadržavanjima na graničnim prelazima, ukoliko nisu obavešteni od agencije. Okvirno vreme polaska iz Novog Sada je 16.00h. Iz drugih mesta transfer se obavlja u zavisnosti od broja putnika, busom, minibusom, kombijem ili autom. Povratak sa destinacije u 19h, po loklanom vremenu.

CENA AUTOBUSKE KARTE ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO PREVOZ:
Novi Sad – 65 eur, Beograd 60 eur. Mesta južno od Beograda 55 eur. Deca do 12 godina imaju 10 eur popust

 

 

Share →

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.