Galerija fotografija

Opšte informacije

Santorini Hotel Pantheon de lux villas 5*

Mesto: Imerovigli
Usluga: Noćenje sa doručkom
Nalazi se na litici
Sezona: 2018
Prevoz: Avio

Dinarski deo 1.990,00 po osobi 

od 27.12.2017 važi do 31.01.2018

Santorini 2018 hotel Pantheon de lux villas 5*

Opis Smeštaja

Santorini, Imerovigli / Grčka

Hotel se nalazi na litici,iz nnjega se pruža prelepi panoramski pogled na more, kalderu i čitavo ostrvo.

Sadržaj hotela: 16 vila, i standarne sobe,recepcija, internet servis, restoran sa otvorenom terasom gde se služi doručak ( švedski sto ), kuvanje po narudžbini, roštilj, otvoreni bazen, đakuzi, dečiji bazen, fitness i sauna, tursko kupatilo, parking.
Sadržaj vila: dnevna soba, opremljena kuhinja, kupatilo,terasa sa pogledom na more i vulkan, klima uređaj, sef uz doplatu, frižider, fax, telefon, SAT TV, muzički stub, video rekorder, fen za kosu, peškiri za bazen
Sadržaj soba: klima uređaj, SAT TV, telefon, radio, kuhinja, sef, kupatilo, fen, balkon.

Uslovi i napomene

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

a) UPLATA U CELOSTI

b) UPLATA DO POLASKA

c) ODLOŽENO PLAĆANJE

d) KREDITI BANAKA

e) PLATNE KARTICE

f ) ADMINISTRATIVNA ZABRANA
NAPOMENA:

ARANŽMAN OBUHVATA:

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

Molimo putnike da prilikom rezervacije aranžmana dostave kopiju prve strane pasoša i tačan kontakt telefon.

NAPOMENE:
- svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena moraju posedovati VIZU. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata u zemlju u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna je viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih poslova u Beogradu tj. ako u pasošu stoji da je izdat od strane MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA.

- putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.

- maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.

Organizator putovanja je T.A Atlantic  Broj licence OTP 325/2010. U slučaju promena na monetarnom trzištu, tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja T.A.Atlantic  usaglašeni sa standardima YUTA-e.

Program putovanja

SA PREVOZOM

Autobuski prevoz

Share →

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.