TAJLAND

Tajland se nalazi u središnjem delu Indokine
Graniči se sa Malezijom, Kambodžom, Laosom i Mianmarom. Poznat je kao zemlja orhideja, mističnih reka, tropskih šuma i raskošnih hramova, Tajland je zemlja ljudi širokog osmeha. Simbol sreće – slon, pratiće Vas na svakom koraku. Brojni kipovi Bude čuvaju mir raskošnih hramova sa pagodama.  Bangkok je poznat i kao grad noćnih zabava a ostrva po čuvenim peščanim plažama.
Ostrvo Puket  se nalazi na jugu Tajlanda, nekadašnje šume zamenili su luksuzni hotelski kompleksi, marine, plantaže banana, kokosa, ananasa. Ovo strvo poznato je i kao raj, po prirodnim atrakcijama koje obuhvataju predivne peščane plaže, tirkizno more i bogata vegetacija.
Krabi je grad, koji se nalazi u južnoj istoimenoj provinciji, na obali Andamanskog mora, ujedno i jedna od najposećenijih oblasti na Tajlandu. Ovo je jedna od najstarije naseljenih oblasti Indokine i smatra se da je bila dom homo-sapiens-a. Kao i Puket, koji se nalazi tačno naspram, poseduje unikatnu prirodu i predstavlja oazu za mnoge avanturiste i romantičare. Poseban ukras su nacionalni parkovi ove oblasti, od kojih se po lepoti izdvaja, Hat Nopharat Thara. Obala i duga, Ao Nang plaža sa pogledem na veoma razuđen arhipelag, ostavlja bez daha svakog posetioca. Krabi ima neverovatno lepe plaže sa velikim stenama koje dosežu i 100 metara u visinu. Najpoznatije plaže su Ao Nang i Rejli, imaju oko 130 malih ostrva među kojima su najpoznatija Pi Pi i Ko Lanta. Uživanje je ovde nesvakidašnje. Prirodne lepote, vodopadi, pećine, stene, jedra i jedrenje, ronjenje, kajak, ispuniće očekivanja za one najzahtevnije. Krabi pruža sve za savršen odmor, zabavu, avanturu nezaboravno putovanje za ceo život.

                                                        TAJLAND FULL TRIP                                                        

30 dana – avio / Sigurni polasci!

 

02.02 – 02.03.2018.

06.04 – 06.05.2018.

1449€

 

Share →

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.