previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

 

Poreč
9 dana, 7 noćenja
19.07 – 28.07.2019
cena od  327€ 

                                                                                                  

 

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Pozovite nas

021 422200

069 1030133

casatravelns@gmail.com

CENA ARANZMANA:

First minute: 327€ (za rezervacije do 15.04.2019)
Redovna cena: 347€

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

         Prevoz turističkim autobusom na relacijama navedenim u programu
         Smeštaj apartmanima I studijima prema programu u 1/2 i 1/2+1 , 1/4 na bazi 7 noćenja.
         Obilaske prema programu
         Usluge turističkog vodiča – pratioca grupe tokom putovanja
         Troškove organizacije, vođenja i realizacije aranžmana
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
         Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000€).
         Fakultativne izlete i individualne troškove
POPUSTI:
Deca ostvaruju popuste u pratnji dve punoplatežne osobe.  

eca od 0 – 2 godine besplatno (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj)

  • dca od 2 – 12 godina popust 10% (imaju sedište u autobusu, imaju pomoćni ležaj)
    Treća I četvrta odrasla osoba imaju 5% popusta

DOPLATE:

  • Doplata za jednokrevetnu sobu 250 €– isključivo na upit
  • Doplata za dodatno sedište u autobusu – 70 €

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI:

  • Pula I Brioni (bez Arene )                  45 €/35 € deca
  • Pula I Brioni (sa Arenom)                  55 €/40 € deca
  • Trst                                                     20 €/15 € deca
  • Motovun I Hum                                   20 €/15 € deca

Program putovanja:
1.dan      NOVI SAD – BEOGRAD
Polazak autobusa iz Novog Sada sa parkinga kod “Lokomotive” oko 22h a iz Beograda oko 23h sa parkinga kod Arene. Noćna vožnja kroz Hrvatsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.
2.dan      POREČ
Dolazak u Poreč u prepodnevnim časovima. Smeštaj u apartmane oko 14h. Slobodno vreme. Noćenje.
3.dan      POREČ
 Slobodno vreme u Poreču. Noćenje.
4.dan      POREČ – (PULA i BRIONI)
Slobodno vreme. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta PULA I BRIONI. Odlazak autobusom do luke Fažana, ukrcavanje na brod za Brione. Po iskrcavanju sledi 4 sata obilaska ostrva. Nakon obilaska povratak brodom do luke. Nastavak putovanja do centra Pule. Po dolasku sledi panoramsko razgledanje grada i šetnja sa vodičem: Avgustov hram, dvojna vrata, forum, slavoluk Sergejavaca. Šetnja se završava kod Arene. Nakon razgledanja Arene slobodno vreme do večernjeg polaska ka Poreču. Noćenje.
5.dan      POREČ – (MOTOVUN i HUM)
Slobodno vreme.  Mogućnost organizovanja fakultativng izleta sa obilaskom MOTOVUNA I HUMA. Po dolasku u Motovun razgledanje centra grada i čuvenog tga gde se održava filmski festival. Slobodno vreme za ručak u nekoj od konoba gde služe specijalitete od Motovunskih tartufa i odličnim vinom. Nakon ručka odalazak u najmanji utvrđeni grad u Hrvatskoj. Razgledanje starih zidina i fotografisanje. U poslepodnevnim satima povratak ka Poreču. Noćenje.
6.dan      POREČ – (TRST)
Slobodno vreme.  Mogućnost organizovanja fakultativng izleta do TRSTA. Po dolasku u Trst sledi razgledanje centra grada: Pravoslavna crkva sv. Spiridona, fórum, Trg ujedinjenja… Slobodno vreme za šetnju ručak ili šoping u centru Trsta. U poslepodnevnim satima povratak ka Poreču. Noćenje.
7.dan      POREČ – (VENECIJA – KRSTARENJE)
Slobodno vreme u Poreču.
8.dan      POREČ
Slobodno vreme u Poreču.  Noćenje.
9.dan      POREČ – BEOGRAD – NOVI SAD
Napuštanje apartmana u 10h. Solobodno Vreme u Poreču do polaska za Srbiju oko 15h. Vožnja kroz Hrvatsku sa kraćim usputnim zadržavanjem radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak u Beograd i Novi Sad u noćnim časovima. (Kraj programa)

 

 VAŽNE NAPOMENE:
– Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja I napomene
– Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu  www.casatravel.rs – 
– Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak    iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
-Na putovanje mogu da idu putnici državljani Republike Srbije koji poseduju crveni biometrijski pasoš (osim za Crnu Goru, Republiku Srpsku i Makedoniju gde putnici mogu ići i sa ličnom kartom). O uslovima   ulaska u EU kao i onim zemljama koje to nisu (dokumenta, potrebna novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju i sl.) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji  www.europa.rs  ili u Ambasadi, Konzulatu zemlje u koju se putuje ili zemlje kroz koju se prolazi.
-Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU
-Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze
-Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora   sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.
-Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja, moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod javnog notara.
– Turistička agencija Casa Travel ima propisanu polisu osiguranja u slučajiu insolventnosti  i naknade štete broj 100133931 kod kompanije „Winer Stadtische“ a.d.o. koja važi od 28.08.2018. i traje do 28.08.2019. sa ugovorenim ukupnim limitom pokrića po polisi u iznosu od 300.000€. Ovom garancijom putovanja za slučaj insolventnosti se obezbeđuje: 1) Troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji ili inostranstvu u mesto polaska 2) Potraživanja uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju koje organizator putovanja nije realizivao 3)Potraživanja uplaćenih sredstava putnika u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa Opštim uslovim putovanja 4) Potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja. Potpisivanjem ugovora putnik potvrđuje da su mu uručeni Opšti uslovi osiguranja i da iste u celosti prihvata. Opšti uslovi putovanja agencije Casa Travel su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije. Mole se svi putnici da pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje.
-CasaTravel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
-Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa i slično, izmeni cenu  putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavlenih putnika
Program putovanja br 1. od 06.02.2019.
ORGANIZATOR PUTOVANJA JE TURISTIČKA AGENCIJA Casa Travel Licenca OTP br. 56/2018 od 14.11.2018.

(edit)

 

 

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.