BELGIJA I NORMANDIJA

     Autobusom 8 noćenja
  Termin:  
    Cena

 

 

Belgija
Belgija
Normandija
Gent_Belgija1
Belgija_brisel3
Briz_belgija1
Belgija_Brisel2
briz-belgija
normandija
Gent
Gent_Belgija
Gent_Belgija2
mont-saint-michel
Ruen
Сен-Мало
etretat
Сен-Мало1
mont-saint-michel
pariz
previous arrow
next arrow
Gent_Belgija1
Belgija_brisel3
Briz_belgija1
Belgija_Brisel2
briz-belgija
normandija
Gent
Gent_Belgija
Gent_Belgija2
mont-saint-michel
Ruen
Сен-Мало
etretat
Сен-Мало1
mont-saint-michel
pariz
previous arrow
next arrow

CENA ARANŽMANA: 

KONTAKTIRAJTE NAS

Pozovite nas

021 422200

069 1030133

casatravelns@gmail.com

BELGIJA I NORMANDIJA
Autobusom  
8 noćenja

PROGRAM PUTOVANJA:


1.
dan: BEOGRAD – NOVI SAD
Sastanak putnika u Beogradu, kod Beogradske arene u 15.30, polazak u 16.00h. Skup putnika u Novom Sadu u 17h na stanici AS Vojvodina,polazak po prijemu putnika. Nastavak vožnje preko Mađarske, Austrije I Nemačke sa usputnim pauzama radi obavljanja graničnih formalnosti i osveženja.

2.dan: FRANKFURT
Dolazak u Frankfurt, najveći grad nemačke pokrajine Hesse u prepodnevnim satima. Danas je glavni finansijski centar Evrope čiju finansijku četvrt zbog brojnih nebodera nazivaju Menhetnom Evrope.
Najlepši deo Frankfurta je svakako njegov stari deo Altštat gde se nalaz Romerberg trg, nepravilnog oblika sa Fontanom Pravde koja je ujedno i najprometnija ulica u gradu sa mnogim turističkim atrakcijama kao što je Romer, kompleks nekoliko građevina izgrađenih u periodu od 15. do 18. veka, Stara većnica (Altes Rathaus) iz 1405. god, Carska katedrala Svetog Bartolomeja, kuća Volfganga fon Getea, kuća opere. Obilazimo stari deo grada nakon čega sledi slobodno vreme za ručak kada možete isprobati neke od autentičnih specijaliteta Frankfurta. Nakon slobodnog vremena prijavljujemo se u hotel. Noćenje

3.dan: FRANKFURT – BRISEL
Doručak. Odjavljujemo se iz hotela i nastavljamo vožnju ka Briselu. Nakon četiri i po sata stižemo u glavni i najveći grad Belgije, prestonicu Evropske Unije. Brisel je grad poznat po svojim šarmantnim trgovima, istorijskim znamenitostima, bogatoj kulturi i gastronomiji.
Sledi panoramski obilazak grada: Atomium, park Laeken, četvrt muzeja, Eterbek, EU distrikt a potom šetnja centrom grada uz razgledanje: Grand Plac glavnog trga koji potiče iz 11 veka veličanstven i neverovatan, Katedrala Sv. Mihovila i Gudule, gotička katedrala iz 15 veka zaštitnica Brisela, Gradska kuća, Maneken Pis kao simbol grada, teatar La Monaj. Slobodno vreme za uživanje u gradu. Probajte belgijske vafle, čokoladu i čuveno belgisko pivo. Smeštaj u hotel. Noćenje

4.dan: BRISEL-GENT- BRIŽ
Doručak. Slobodno vreme u Briselu ili odlazak na fakultativni izlet u Gent i Briž.
Vožnja ka Gentu, reklo bi se jednom od najlepših gradova Belgije. Gent je glavni grad belgijske provincije Istočna Flandrija, univerzitetski centar i luka koja je kanalima povezana sa Severnim morem. Grad je nastao na ušću reka Šel i Lij. Najposećeniji je grad Belgije. U njemu su smeštene brojne znamenitosti, srednjovekovne ulice sa visokim tornjevima i brojni kanali koji presecaju ulice grada. Po dolasku obilazimo istorijsko jezgro grada: Belfort, toranj koji dominira starim jezgrom grada i nalazi se na UNESCO-voj listi svetske kulturne baštine, Katedrala Svetog Bave, šetnja kejom Graslej kojeg krase živopisne istorijske zgrade. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.U dogovoreno vreme polazimo za Briž, istorijsku prestonicu Flandrije čiji se centar grada nalazi na listi Svetske kulturne baštine UNESCO. Krase ga stare kaldrmisane ulice koje su povezane brojnim kanalima,zbog čega ga nazivaju i Vecijom Severa. Sledi obilazak grada: Katerdrala Sv Salvadora, bazilika Svete krvi, gradska većnica iz XIV veka, Palata pravde, bazilika, Belfri kula. Nakom obilaska istorijskog jezgra grada sledi slobodno vreme koje možete iskoristiti uživajući u ukusima Briža.U večernjim satima sledi povratak u hotel. Noćenje

5.dan: BRISEL – AMJEN – RUEN
Doručak. Odjavljujemo se iz hotela i nastavljamo vožnju ka Normandiji, francuskoj regiji prekrasnih krajolika i šarmantnih gradova. Normandija ima veliki istorijski značaj, s obzirom da je bila poprište brojnih bitaka.
Na putu ka Ruenu obilazimo grad Amijen, glavni grad u severnoj Francuskoj podeljen rekom Soma. Grad je poznazt po svojoj katedrali Notr Dam, dragulju gotičke umetnosti i jednoj od najvećih katedrala na svetu. Zbog brojnih kanala koji presecaju plutajuće vrtove grad nazivaju još i „malom severnom Venecijom“. Amjen ima veoma bogato kulturno nasleđe. Ovde se nalazi kuća Žila Verna pretvorena u muzej. Sledi šetnja kvartom Svetog Lea i nakon dva sata obilaska nastaljamo vožnju ka Ruenu.
Ruen je istorijska i kulturna prestonica Normandije smeštena na obalama reke Sene. Victor Igo ga je nazvao „ gradom stotinu tornjeva “. U ovom gradu su Viljem Osvajač i Jovanka Orleanka ostavili svoje živote. Po dolasku obilazimo istorijsko jezgro grada: gotička katedrala Notre Dame koju je oslikao impresionista Klod Mone, astronomski sat iz 14.veka, gotička bazilika Sen – Uen.. Slobodno vreme za idividualne aktivnosti. Smeštaj u hotel. Noćenje

6.dan: RUEN – ETRETA – obala Alabastera- DOVIL -TRUVIL-RUEN
Doručak. Nakon doručka slobodno vreme u Ruenu ili odlazak na fakultatvni izlet u obilazak obale Alabastera i prelepih gradova na obali Severnog mora. Sledi vožnja do mesta Etreta. Nekada skromno ribarsko selo danas je postalo poznato primorsko mesto pre svega zbog spektakularnih belih klifova, njihovih lukova i tunela koji se izdižu iznad Severnog mora. Slobodno vreme za fotografisanje u uživanje do polaska za Dovil i Truvil. Sledi vožnja kroz prirodni rezervat estuara Sene. Obilazimo ova dva popularna grada međusobno povezana mostom, poznata po polo utakmicama i konjskim trkama. Krase ih glamurozne zgrade i vile iz 19 veka, prelepe plaže i restorani morske hrane. Slobodno vreme za ručak i individualne aktivnosti do povratka u Ruen u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vreme. Noćenje

7. dan: RUEN MON SEN MIŠEL – SEN MALO – RUEN (250km)
Doručak. Slobodno vreme u Ruenu ili odlazak na fakultativni izlet u Mon Sen Mišel i Sen Malo. Mon Sen Mišel je jedinstveno granitno ostrvo koje se nalazi u kanalu La Manš, udaljeno od kopna 1km. Poznato je po benediktinskom manastiru koji je smešten na njegovom vrhu i istoimenom selu u podnožju manastira. UNESKO je ovo ostrvo stavio pod zaštitu još 1979. godine. Njegova atrakcija je i izražena plima i oseka prilikom koje ostrvo ostaje potpuno suvo. Sledi obilazak ostrva nakon čega imamo slobodno vreme do nastavka vožnje ka Sen Malu, gradu opasanom zidinama, smeštenom na ušću reke Rans u kanal La Manš. Ovo je mesto sa najvećim amplitudama plime i oseke na svetu koje dostižu 14 metara. Sledi obilazak ostrva, slobodno vreme za ručak i uživanje u ovom jedinstvenom gradu. U popodnevnim satima sledi povratak u Ruen. Noćenje.

8.DAN: RUENPARIZ
Doručak. Odjavljujemo se iz hotela i nastavljamo put ka Parizu. Nakon dva sata vožnje stižemo u grad svetlosti i romantike. Pariz je grad prepun istorijskih i kulturnih znamenitosti koji privlače turiste iz celog sveta. Odlazimo u panorasko razgledenje grada: Trg Republike, Vandom, Trg Konkord, čuvena avenija Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trg Trokadero, Ajfelova kula, Marsova polja, Dom Invalida, Vojna akademija, Palata Rojal, Gradska kuća, Parlament, Latinska četvrt, Panteon, veličanstvena katedrala Notr Dam. Nakon razgledanja grada odlazimo u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

9.DAN: PARIZ
Doručak. Odjavljujemo se iz hotela. Slobdno vreme ili obilazak Luvra jednog od najčuvenijih muzeja na svetu sa postavkom od oko 300000 umetnički dela. Tokom posete Luvru videćemo najpoznatija skulptorska remek-dela antičkog doba “Miloska Venera” i “Nika Samotračka”, galerija “Mediči” sa Rubensovim ostvarenjima, “Mona Liza”… Nakon obilaska sledi odlazak na Monmartr najviši deo Pariza koji jedo danas ostao prepoznatljiv po starim kućama i krivudavim ulicama. Ovde su boemski život vodili istaknuti umetnici krajem XIX veka: Tuluz-Lotreka, Renoar, Bonara, Mone, Pikaso..Sledi Poseta bazilici Sakre Ker, šetnja uličicama oko glavnog trga Tertr do poznatih trgova Pigal i Blanš. Slobodno vreme do večernjih časova. Sledi noćna vožnja ka Salzburgu.

10.DAN: SALZBURG – KRANJSKA GORA

Dolazak u Salzburg u prepodnevnim satima. Sledi obilazak grada smeštenog u prelepom alpskom okruženju na obali reke Salzach. Grad je poznat po svojoj baroknoj arhitekturi i kao rodno mesto Wolfgang Amadeus Mozarta. Obilazimo: Mocartov trg, Katedralu, Univerzitetsku crkvu, Mocartovu rodnu kuću, biskupsku rezidenciju. Nakon obilaska grada nastavljamo vožnju ka Kranjskoj Gori. Smeštamo se u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

11.DAN: KRANJSKA GORA – SRBIJA

Doručak. Nakon doručka, odjavljujemo se iz hotela. Sledi vožnja do Bleda. Po dolasku šetnja do Bledskog jezera. Slobodno vreme za uživanje u prelepom Bledu,šetnju oko jezera, pauza za kafu, ručak i čuvene bledske krempite. Polazak ka Srbiji u ranim popodnevnim satima. Putovanje preko Hrvatske. Dolazak u Srbiju u kasnim večernjim satima.

Kraj programa

 

 

Cena aranžmana

 

Cena aranžmana obuhvata:

 

–  Prevoz turističkim autobusom na relaciji prema programu
–  jedno noćenje u 1/2 i 1/3 sobama u hotelu 3* u Frankfurtu ili okolini,
dva noćenja u 1/2 i 1/3 sobama u hotelu 3* u okolini Brisela,
tri noćenja u 1/2 i 1/3 sobama u hotelu 3* u Ruenu ili okolini ,
jedno noćenje u 1/2 i 1/3 sobama u hotelu 3* u predgrađu Pariza
jedno noćenje u 1/2 i 1/3 sobama u hotelu 3* u Kranjskoj Gori
– usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana
– troškove organizacije putovanja.

 

Cena aranžmana ne obuhvata:

 

–  Medjunarodno putno osiguranje,
–  Ulaznice za kulturno istorijske spomenike
–  Gradsku boravišna taksa u iznosu od oko 2€ po noći, plaća se na recepciji hotela
–  Fakultativne izlete:
Briž i Gent 30€
Etreta – obala Alabastera sa Truvilom i Dovilom 25€
Mont Sen Mišel 35€

 

Doplate i popusti:

– Doplata za jednokrevetnu sobu 200€
– Deca u pratnji dve odrasle punoplatežne osobe imaju pravo na popust od 30%

 

Uslovi i način plaćanja

– Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
– Gotovinski – uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska
– uplata preko računa,
– Platnim karticama, Visa, Master, Maestro, Dina
– Čekovima građana na tri rate

 

Cena aranžmana kao i ostalih doplata izražene su u evrima ( osim ako nije drugacije definisano). Plaćanje se vrši u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa. U slučajuu poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije.
Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima.

 

Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavlenih putnika

Program putovanja br 1. od 04.04.2023.

Organizator putovanja je turistička agencija Casa Travel, Licenca OTP br. 63/2022 A kategorije od 14.06.2022

 

 

 

VAŽNE NAPOMENE:

1.Organizator putovanja je TA ,,Casa Travel”d.o.o iz Novog Sada,članica UTAS-a sa brojem licence A OTP 63/2022 od 14.06.2022.
Za putovanje važe Opšti uslovi putovanja sa kojima svaki putnik treba da se upozna pre samog putovanja.
2.Potpisnik ugovora o putovanju ili predstanici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
3. Za sve informacije date usmenim ili telefonskim putem koje nisu u skladu ili su u suprotnosti sa objavljenim programom putovanja, ne mogu biti predmet prigovora putnika za neispunjenje obaveze organizatora. Validan je samo pisani program putovanja koji je sastavni deo ugovora o putovanju.
4.Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u državu u koju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu pre polaska na putovanje u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili kradje pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.
5. Pasoši putnika moraju imati rok važenja minimum šest meseci od dana povratka sa putovanja.
6. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
7. Potpisnik ugovora o putovanju je dužan da pismenim putem (putem maila) obavesti organizatora putovanja ukoliko dodje do promene putne isprave bilo kog putnika sa ugovora o putovanju. U suprotnom, smatraće se da je putna isprava koju agencija ima u svojoj evidenciji važeća i agencija neće snositi odgovornost izdavanja aviokarte ili vize sa pogrešnim podacima.
8. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u prevoznim sredstvima i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni organizator putovanja, niti prevoznik, niti hotel ne odgovara za iste! U slučaju kradje (gubitka ličnih stvari), putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredvidjenih okolnosti.
9. U slučaju bilo kakve incidentne situacije ( krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,….)potrebno je da se obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da Vam pomogne u posredovanju izmedju Vas i nadežnih organa.
10. U slučaju nedovoljnog broja putnika za realizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.
11. Agencija zadržava pravo da obavesti putnike o imenu hotela, opremljenosti soba i cenama fakultativnih izleta do 5 dana pred put.
12. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidjenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidjenog za obilazak, …)
13. Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
14. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta (ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja…) ne rade.
15. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrdjena i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i inopartnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
16. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
17. U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel – smeštaj iz ponude organizatora putovanja registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici. Organizator putovanja u slučaju ne objavljivanja tačnog imena hotela, može to učiniti 5 dana pred put. U slučaju promene smeštaja, organizator će o tome obavestiti putnike (potpisnike ugovora) najkasnije u toku puta, a zamenjen smeštaj mora odgovarati standardima smeštaja datog u opisu programa.
18. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uredjaj…).
19. Usluga bežičnog interneta WIFI ne podrazumeva obavezno i dobar signal u sobama i svim delovima hotela. Moguće je da je signal odgovarajući samo u odredjenim delovima hotela, obično oko recepcije ili baru. Takodje, brzina protoka može biti brža ili sporija u zavisnosti od tehničke opremljenosti. Oznaka WiFi ne podrazumeva besplatan internet nego način korišćenja interneta.
20. Kod autobuskih aranžmana predvidjene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. WC-i u turističkim autobusima nisu u upotrebi.
21. U prevoznim sredstvima je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
22. Organizator putovanja zadržava pravo na razmeštaj putnika u prevoznom sredstvu. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište u prevoznom sredstvu koje mu organizator dodeli. Organizator će nastojati da izadje u susret željama putnika, ali ne može garantovati ovakvu uslugu.
23. Agencija organizator ili inopartner odredjuje mesta polaska i dolaska prevoznog sredstva, mesta za pauze i njihovu dužinu. Uobičajena mesta za pauze u zemlji i inostranstvu su neke od pumpi sa odmorištima na maršuti, kao i motel, u trajanju od 20 – 60 minuta. Ukoliko pratilac grupe proceni da je transfer u zakašnjenju ili je gužva na graničnim prelazima veća od uobičajne, može doneti odluku, a u vezi sa Zakonom propisanim uslovima prevoza putnika u drumskom saobraćaju, da ne napravi, ili skrati, predvidjene pauze.
24.Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere (javni gradski prevoz, iznajmljena vozila I sl.) i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće. Prenos prtljaga do smeštajne jedinice putnici obavljaju sami.
25. Putnici se mole za razumevanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju neutralni po svom sadržaju. Temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati i mora se imati u vidu da se osećaj toplote i hladnoće različito doživljava. Za ovakvu vrstu putovanja je potrebno razumevanje i tolerancija među putnicima.
26. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Organizator putovanja i organizator izleta na putovanju (inopartner) zadržavaju pravo izmene termina i uslova izvodjenja fakultativnih izleta predvidjenih programom, kao i redosleda razgledanja usled objektivnih okolnosti. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika, a može doći i do promena u ceni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili usled nepredvidjenih okolnosti na koje organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije ni odgovoran za realizaciju fakultativnih izleta, kao ni za eventualnu promenu cena poslatih pre započinjanja putovanja.
27. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
28. Putnicima kojima imaju za cilj posete muzejima i galerijama, preporučuje se da provere na internetu radno vreme istih i da željene posete usklade sa slobodnim vremenom na putovanju.
29. Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
30. Putnik je dužan da poštuje satnice određene od strane predstavnika agencije na putovanju. Ukoliko putnik ne poštuje satnicu i ne pojavi se na dogovorenom mestu polaska u dogovoreno vreme polaska, predstavnik agencije će smatrati da je putnik svojevoljno odlučio da ostane na destinaciji, što mu daje za pravo da isključi putnika sa putovanja i nastavi sa realizacijom programa, ne snoseći nikakvu odgovornost za taj potez.
31. U slučaju nedoličnog ponašanja putnika, ometanja vodiča ili vozača u obavljanju posla ili uznemiravanja drugih putnika, vodič ili predstavnik agencije ima pravo da tog putnika isključi sa putovanja bez prava žalbe ili povraćaja novca.
32. Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik morasam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.
Turistička agencija Casa Travel ima propisanu polisu osiguranja u slučajiu insolventnosti i naknade štete broj 2701285 25.05.2022 do 01.10.2022. godine Kompanije Dunav Osiguranja u iznosu od 30.000.- Eura . Ovom garancijom putovanja za slučaj insolventnosti se obezbeđuje: 1) Troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji ili inostranstvu u mesto polaska 2) Potraživanja uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju koje organizator putovanja nije realizivao 3)Potraživanja uplaćenih sredstava putnika u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa Opštim uslovim putovanja 4) Potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja. Potpisivanjem ugovora putnik potvrđuje da su mu uručeni Opšti uslovi osiguranja i da iste u celosti prihvata. Opšti uslovi putovanja agencije Casa Travel su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije.
-CasaTravel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
-Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.

 

 

Aranžman je rađen na bazi minimum 35 prijavljenih putnika

Program putovanjbr 1. od 01.12.2022
ORGANIZATOR PUTOVANJA JE TURISTIČKA AGENCIJA Casa Travel Licenca kategorije A, OTP br. 63/2022 od 14.06.2022.

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.