LETOVANJE 2024

LetovanjeLETOVANJE 2023 može da počne. Iskoristite popuste za rane uplate i odlučite se na vreme za letovanje 2024. Pogledajte našu ponudu. Izaberite odmor po Vašoj meri.

Letovanje 2023 u Turskoj prestavlja pravu avanturu jer pored kupanja u čistom i toplom moru turisti mogu zaći u unutrašnjost kopna, i susresti se sa prirodom koja će svakog avanturistu ostaviti bez daha.
Egejska regija ima tipičnu mediteransku klimu koju odlikuju duga i veoma topla leta. Najpoznatija letovališta u ovoj regiji su Bodrum, Fetije, Kušadasi, Sarimsakli, Marmaris i Češme.
Antalijska regija, poznata i kao “Turska rivijera” ima blagu klimu, čisto more i  prelepe plaže. Najpoznatija letovališta su Kemer, Antalija, Belek, Side i Alanja.Turska nudi veliki izbor smeštaja. Za letovanje 2024 hotelska ponuda je izuzetno velika kao i kategorizacija hotela a njihova usluga je na visokom, može se reći na najvišem nivou. Najveći broj hotel smešten je uz samu plažu što povećava potražnju od strane putnika i većina u svom sklopu ima bazene.  Uživaćete u kristalno čistom moru, prelepim plažama, bogatoj gastronomskoj ponudi. Dočekaće Vas ljubazni domaćini gde god da se budete odlučili da provedete svoje letovanje.

Letovanje 2024 u Egiptu. Egipat, raj na obali Crvenog mora i severoistoku afričkog kontineta. Nekada, jedna od najstarijih i najmoćnijih civilizacija sveta danas je pravi izazov za turiste iz citavog Sveta. Hurgada  i Šarm el Šejk, nekada nezaobilazna za bogate Egipćane a danas su omiljena turistima iz čitavog Sveta. Prestonica Egipta je Kairo smešten na obali reke Nil najdužoj reci Egipta na kojoj možete uživatu u krstarenju. Piramide i sfinge, Luksor, letovališta Hurgada i Šarm el Šeik su samo deo onoga što čini turistička ponuda Egipta. Hurgada je smeštena na zapadnoj obali Crvenog mora. Odlikuje je veoma čisto i toplo more, prelepe plaže i bogat podvodni svet. Šarm el Šeik je još jedno fantastično letovalište poznato po koralnim zalivima, dugoj obali i podvodnom svetu zbog čega je ljubiteljima ronjenja veoma interesantna.

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.