Egipat letovanje 2023

Egipat letovanje​Egipat letovanje, raj na obali Crvenog mora i severoistoku afričkog kontineta. Nekada, jedna od najstarijih i najmoćnijih civilizacija sveta danas je pravi izazov za turiste iz citavog Sveta. Najveći deo teritorije Egipta zauzimaju Libijska i Arabijska pustinja kao delovi Sahare. Prestonica Egipta je Kairo smešten na obali reke Nil najdužoj reci Egipta na kojoj možete uživatu u krstarenju. Piramide i sfinge, Luksor, letovališta Hurgada i Šarm el Šeik su samo deo onoga što čini turistička ponuda Egipta… S obzirom da se nalazi u suptropskom geografskom pojasu, temperatura vazduha je visoka skoro cele godine naročito tokom leta pa i sezona kupanja i odmora traje isto toliko…

Egipat letovanje – Najlepša i najposećenija letovališta u Egiptu su Hurgada Šarm el Šejk, nekada nezaobilazna za bogate Egipćane a danas su omiljena turistima iz čitavog Sveta. Hurgada je smeštena na zapadnoj obali Crvenog mora. Odlikuje je veoma čisto i toplo more, prelepe plaže i bogat podvodni svet. Šarm el Šeik je još jedno fantastično letovalište poznato po koralnim zalivima, dugoj obali i podvodnom svetu zbog čega je ljubiteljima ronjenja veoma interesantna.
El Gouna se nalazi na obali Crvenog mora i jedno je od najluksuznijih letovališta u Egiptu. Veliki hotelski kompleksi, poznatih luksuznih hotelskih lanaca rađeni su u tradicionalnom egipatskom stilu. El Gouna je poznata po brojnim aktivnostima na vodi, ali i dobrom provodu. Egipat letovanje nudi veliki izbor smeštaja za letovanje. Hotelska ponuda je izuzetno velika kao i kategorizacija hotela a njihova usluga je na visokom, može se reći na najvišem nivou. Najveći broj hotel smešten je uz samu plažu što povećava potražnju od strane putnika i većina u svom sklopu ima bazene. Pogledajte našu ponudu. Izaberite odmor po Vašoj meri. Egipat letovanje pruža bezbrojne mogućnosti za odmor i rekreaciju. Izabrali smo za Vas veliku ponudu hotela koji će zadovoljiti vas, vašu porodicu i prijatelje.

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.