TURSKA LETOVANJE 

Turska je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija sveta. Proteže se na dva kontinenta, na evropskom sa 3% teritorije i Azijskom 97% teritorije. Izlazi na obele Crnog, Mramornog, Egejskog i Sredozemnog mora.
Specifičan geografski položaj i klimatske prilike uslovile su da Turska postane svetski poznata  turistička destinacija. Zbog bogatog kulturno istorijskog nasleđa Turska predstavlja muzej na otvorenom.
Letovanja u Turskoj prestavljaju pravu avanturu jer pored kupanja u čistom i toplom moru turisti mogu zaći u unutrašnjost kopna, i susresti se sa prirodom koja će svakog avanturistu ostaviti bez daha.
U Turskoj se izdvaju dve regije interesantne za letovanje: Egejska i Antalijska regija.
Egejska regija dobila je ime po Egejskom moru koje ga zapljuskuje. Ova regija ima tipičnu mediteransku klimu koju odlikuju duga i veoma topla leta. Najpoznatija letovališta u ovoj regiji su Bodrum, Fetije, Kušadasi, Sarimsakli, Marmaris i Češme.
Antalijska regija, poznata i kao “Turska rivijera” ima blagu klimu, čisto more i  prelepe plaže. Najpoznatija letovališta su Kemer, Antalija, Belek, Side i Alanja.

Turska nudi veliki izbor smeštaja za letovanje. Hotelska ponuda je izuzetno velika kao i kategorizacija hotela a njihova usluga je na visokom, može se reći na najvišem nivou. Najveći broj hotel smešten je uz samu plažu što povećava potražnju od strane putnika i većina u svom sklopu ima bazene. Pogledajte našu ponudu. Izaberite odmor po Vašoj meri. Turska letovanje pruža bezbrojne mogućnosti za odmor i rekreaciju. Uživaćete u kristalno čistom moru, prelepim plažama, bogatoj gastronomskoj ponudi. Dočekaće Vas ljubazni domaćini gde god da se budete odlučili da provedete svoj odmor. 

Casa Travel je za Vas izdvojila bogat izbor hotela i apartmana koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Turska Vas čeka.

 

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.