BELEK LETOVANJE 2022

Belek letovanje 2022. Belek je još jedan od poznatih turističkih centara antalijske regije. Veliki broj luksuznih hotela, duge pešcane plaže, borove šume, prelepe bašte i golf tereni okruženi zelenilom čini ovaj centar veoma popularnim i najpoželjnijom destinacijom za letovanje. Belek se nalazi 30 km istocno od Antalije. Ovde se nalazi Nacionalni golf park gde se održavaju velika svetska takmičenja. Zaštitni znak Beleka je sova mada postoji veliki broj i drugih vrsta ptica. U blizini Beleka nalaze se antički gradovi Perga i Aspendos kao fascinatan vodopad Managvat koji možete obići u slobodno vreme.
Veoma moderni i luksuzni hoteli daju Beleku posebno obeležje tako da sama regija predstavlja jednu od najluksuznijih letovališta u Svetu. Ovde možete uživati u svim blagodetima koje pruža ovaj prelepi turski centar turizma. Belek letovanje 2022 vas čeka. potrudili smo se da izaberemo za vas najbolji smeštaj, hotele, koji se nalaze kako u gradu, tako i na rubu grada. Uživaćete u vašem odmoru bilo da je usluga all inclusive, pun pansion ili polu –  pansion.

Belek letovanje 2022 pruža mogućnost i za dobar šoping s obzirom da postoji veliki broj tržnih centara i bazara sa kvalitetnom robom, neizostavnim tepisima, ćilimima, kože i zlata. Sjajna tradicionalna turska kuhinja, bogat noćni život još jedan je od razloga zašto otići u Belek.

 

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.