Kušadasi letovanje  2021 • Turska letovanje • Avio prevoz • Egejska regija

Kušadasi je prva turisticka destinacija u Turskoj na obali Egejskog mora, u oblasti Ajdin poznata po lepim peščanim plažama ali i po brojnim kulturno istorijskim spomenicima i arheološkim lokalitetima kao što je Efes.
Kušadasi je odlična destinacija za kombinaciju odmora i dobrog provoda. Kušadasi važi i za glavnu destinaciju kruzera. U blizini se nalazi ostrvo Pigeon u kome se nalazi utvrđenje – vizantijski dvorac, koji je svojevremeno čuvao grad. Leto u Kušadasiju će vam biti raznovrsno. Nekada trvrđava iz 17. veka sada je hotel. Kušadasi se može pohvaliti modernim vodenim parkovima kao i živahnim noćnim životom. Pored predivnih plaža, živahni barovi, marina, lako je razumeti zašto je ovo mesto privlačno i porodicama i parovima. Kušadasi je zadržao svoj tradicionalni stil. Šetnjom kaldrmisanim ulicama starog grada osetićete autentičnost mesta i saživeti sa lokalnim stanovništvom ovog prelepog grada. Najbolji prevoz u kušadasiju jesu dolmuši.To su lokalni minibusevi i dobar su način da se prevezete od grada do plaže ili obiđete neke od atrakcija u njegovoj okolini.Cene dolmuša su dosta pristupačne. Taksiji su takođe pogodni. Potražite licencirane taksiste (žuti su i vrlo uočljivi), opremljene taksimetrima. Uvek možete pitati unapred koliko će iznositi vožnja. Ako niste u žurbi, ići peške je prijatan način da razgledate grad.
Obavezno posetite lokalne bazare. Kušadasi nudi veliki izbor hotela svih kategorija, All inclusive uslugu kao i hotele na samoj obali i u gradu.
Pogledajte ponudu za Kušadasi letovanje 2021

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.