Glifada 2023
Letovanje Grčka • Avionski prevoz •Glifada/ Grčka letovanje/ Avio prevoz/ paket aranžmani/
Na samom jugu Grčke na 12km od glavnog grada Atine smeštena je Glifada.Pripada kategoriji luksuznih letovališta s priobaljem ukrašenim brojnim vilama, raskošnim rezidencijama, atraktivnim
i komfornim hotelima.Duge peščane plaže i tirkizno Saronskog more su omiljeno mesto za odmor grčkog ali i svetskog džet-seta. Zaštitini znak Glifade je život noću kada je neponovljiva, uzavrela, romantična, grčki setna i za mnoge nedokučiva.
Direktan čarter let, sjani hoteli, blizina Atina i još puno toga preporučuje je kao destinaciju za aktivan odmor aktivan odmor.Glifada je predgrađe Atine ali i deo grada u kome stanuju najbogatiji Grci, počev od lokalnihmuzičkih zvezda pa sve do najpopularnijih sportista. Stanovnik ovog dela grada bio je i legendarnibrodovlasnik Arisotel Onazis.Živopisna promenada, restorani i taverne, grčki specijaliteti i muzika, kafići, kao i ekskluzivni noćni klubovi su deo glamura Glifade a tu je i moderna marina sa četiri veza, kao što su to i elegantne i moderne prodavnice na bulevarima Posejdon i Pandora, odnosno ulicama Kipros, Labraki i Metaksa.
Zaštitini znak Glifade je noćni život.Preporučuje se kao destinacija za aktivan odmor.Jednako je atraktivna za one koji insistiraju na vrhunskom provodu ali i za turiste čija je opsesija miran kutak uz mogućnost da lepotu letnjeg
doživljaja nadograde posetama Atini, brojnim istorijskim lokalitetima u okolini i nezaboravnim izletima. Konkretno jedna od neobičnosti na Glifadi je bolnica za zaštitu i spasavanje morskih kornjača, koja je otvorena za turističku posetu.
Grčka letovanje – Glifada leto 2023

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.