Pešter

Ukoliko ste ljubitelj novogodišnjih praznika, spoja istočne I zapadne kulture, pešačkih tura do nestvarnih vidikovaca, onda ste prava osoba za upuštanje u ovu neverovatno magičnu avanturu.
Uvac i Pešterska visoravam sama po sebi imaju posebnu draž tokom zimskog perioda tako da ćete uživati u predivnim predelima prekrivenim snegom.

Program Putovanja 

Dan 1
Dolazak u Sjenicu I kratak obilazak centra, džamije Sultan Valide, crkve Svetih apostola Petra I Pavla, izletište Vrela, kratak predah uz kaficu I smeštaj u apartmane. U večernjim satim polazak na Novogodišnju žurku uz Dj i muziku uživo.
Dan 2
Sastanak ispred smeštaja nakon čega se kreče na izlet po Pešterskom polju. U sklopu ove ture krot foto safari obići ćemo: pešterske katune, Peštersko jezero koje se nalazi u blizini sela Karajukiće bunare, reku Borošticu gde se u pojedinim delovima godine može I organizovati lov na školjke. Prilikom ove posete imatićete priliku da upoznate veći deo Pešterske visoravni, način života pešterskih domačina. Sa oboda rezervata će se videti I najmanji rezervat prirode koji se graniči sa Pešterskim poljem, SRP Gutavica u narodu poznat I kao Ukleta šuma za koji se veže legenda koju ćete čuti za vreme obilaska. Ukazaće se I uzvišenje Trojan koje je jedno od lepših vidikovaca na Pešteri pa ukoliko bude zainteresovanih može se organizovati I uspon koji ne zahteva previse napora. Dalje se nastavlja do sela Đerekare gde sledi poseta Usamljenom drvetu, najlepšem I najstarijem na Pešteri koje prema predanju daje pozitivnu energiju .
Ručak/večera i povratak u smeštaj nakon čega se kreće na proslavu reprise Nove godine uz Dj I muziku uživo.
Dan 3
Zimski Uvac je posebna atrakcija za prave ljubitelje avanture. U sklopu ove ture se kreće od mestra Krstac na pešačku turu do vidkovca Molitva obodima meandara prekrivenim snegom.

NAPRAVIMO USPOMENE ZAJEDNO

No Distance Is too Far

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum.

Continents

Countries

Oceans

Cities

WE Got You Covered

Endangered Wildlife

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Eco lodges & tours

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Epic journeys

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.
Exclusive Offer

Get 30% Off Your First Trip

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.