ALANJA LETO 2022

LETOVANJE ALANJA – Alanja je još jedan izuzetan Turski grad  smeštena u antalijskoj regiji, na istočnoj obali Mediterana. Alanja se nalazi 135km južno od glavnog grada ove regije Antalije kao i od glavnog antaliskog aerodoma. Poznata je po dugim peščanim plažama obeležene plavom zastavicom i kristalno čistim morem. Letovanje Alanja najpoznatija plaža je Kleopatrina plaža koja je ujedno i jedna od najleših peščanih plaža ove regije duž koje se nalazi veliki broj hotela različite kategorizacije.
Pored prelepih plaža je poznata je po bogatom noćnom životu. Centar dešavanja u Alanji je svakako u samom centru grada uz luku gde se nalazi veliki broj diskoteka , restorana gde možete probati domaće specijalitete, pabova i noćnih klubova.
Alanja je poznata po gajenju citrusnog voća, tipična je destinacija ’sunca, peska i mora’ . Ostaci drevne istorije iz perioda bronze i Rimskog carstva, zajedno sa spomenicima poput Crvene kule, čine Alanju jednim od najbolje očuvanih seldžučkih gradova danas . Velika je posvećenost turizmu o čemu govore brojni sadžaji prilagodjeni i namenjeni turistima iz celog Sveta. U Alanji se nalazi jedan od najvećih vodenih parkova u Turskoj. Svakako se može reći da svojim bogatim sadržajima turistički najatraktivniji destrinacija. Hotelska ponuda je izuzetno velika kao i kategorizacija hotela a njihova usluga je na visokom, može se reći na najvišem nivou. Najveći broj hotel smešten je uz samu plažu što povećava potražnju od strane putnika i većina u svom sklopu ima bazene. Pogledajte našu ponudu. Izaberite odmor po Vašoj meri.

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.