ALPSKA AVANTURA 2019

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

ALPSKA AVANTURA

ALPSKA AVANTURA
(svi izleti u ceni)
autobusom, vozom, 5 dana/2noćenja
15.08.-19.08.2019.

Program putovanja;
1.dan: NOVI SADTRENTO
Sastanak grupe u 21.00 h. u Novom Sadu na parkingu  kod „Lokomotive“, polazak  u 21.30 časova. Polazak iz Beograda kod Arene u 22:30. Noćna vožnja autobusom preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim zadržavanjima radi odmora.

2. dan: LAZISE – BARDOLINO – TRENTO
Dolazak u jutarnjim satima u mesto Lazise i obilazak  prelepog gradića na obali jezera Garda . Slobodno vreme za osveženje i odmor a potom odlazimo do Bardolina, još jednog turističkog bisera na istočnoj obali jezera.  Nakon razgledanja vožnja do Trenta gde se smeštamo u hotel. Posle kraćeg odmora odlazimo u pešačko razgledanje grada. Kako je Trento bio gradsko naselje još u rimsko doba obliazak počinjemo sa rimskim ostacima od kojih je najpoznatiji amfiteatar. Razgledanje nastavljamo do Pretorijanske palate, Gradske katedrale I čuvene kuće sa freskama. Nakon obilaska slobodno vreme. Noćenje.

3. dan:TRENTO – TIRANO – ST. MORITZ – KLAGENFURT
Doručak. Odjava iz hotela. Polazak autobusom do Tirana odakle počinje naša avantura čuvenim vozom Bernina Express sve do Švajcarskog gradića St. Moritz. Ovaj voz je specijalno napravljen i opremljen panoramskim staklenim vagonima iz kojih se pruža spektakularan  pogled. Nakon 2,5  sata nezaboravne vožnje i neverovatnog pejzaža Alpa stižemo u St. Moritz. Po dolasku uživaćete u šetnji prestižnim ski- centrom.Slobodno vreme za ručak i kaficu.Nakon toga autobusom odlazimo u Klagenfurt. Smeštamo se u hotel. Noćenje.

4. Dan: KLAGENFURT – LAGO DI FUSINE – BLED – NOVI SAD
Doručak. Nakon doručka odlazimo do Starog gradskog jezgra Klagenfurta, obilazimo živopisne ulice, razgledamo kulturnoistorijske spomenike i arhitektonska zdanja grada. Poseta Minimundus parka poznatog po minijaturnim gradjevinama koje predstavljaju simbole sveta oko 50 država, kao Ajfelov toranj,Toranj u Pizi, Egipatske piramide, Kineski zid..Posle obilaska grada put nastavljamo ka jezeru Lago di Fusine, prelepom ledničkom jezeru, sa slikovitim pejzažem Alpa. Nakon obilaska jezera, odlazimo na Bled na kaficu i čuvene bledske krempite a zatim nastavljamo puta ka Srbiji.


5. dan: Beograd-Novi Sad
Dolazak u jutarnjim satima u Beograd I Novi Sad.

CENA ARANZMANA PO OSOBI : 209€

U cenu je uključeno:

-Prevoz turističkim autobusom na relaciji prema programu
-jedno noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* u Trentu ili okolini
-jedno noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* u Klagenfurtu ili okolini
-Vozne karte na relaciji Tirano – St. Moritz
-usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana
-troškove organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno :

-Medjunarodno zdravstveno osiguranje
-Potrebne ulaznice za kulturno- istorijske spomenike
-Individualne troškove i ostale ne pomenute troškove.

Doplate i popusti: Doplata za jednokrevetnu sobu 50€

Uslovi i način plaćanja:
-Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit Bank BEOGRAD banke na dan uplate.
-gotovinski – uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana
-prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
-uplatom preko računa

VAŽNE NAPOMENE:
Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno i šta nije uključeno u cenu.
Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.casatravel.rs – Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
-Na putovanje mogu da idu putnici državljani Republike Srbije koji poseduju crveni biometrijski pasoš (osim za Crnu Goru, Republiku Srpsku i Makedoniju gde putnici mogu ići i sa ličnom kartom). O uslovima ulaska u EU kao i onim zemljama koje to nisu (dokumenta, potrebna novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju i sl.) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u Ambasadi, Konzulatu zemlje u koju se putuje ili zemlje kroz koju se prolazi.
-Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU
-Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze
-Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.
-Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja, moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod javnog notara.
Turistička agencija Casa Travel ima propisanu polisu osiguranja u slučajiu insolventnosti i naknade štete broj 100133931 kod kompanije „Winer Stadtische“ a.d.o. koja važi od 28.08.2018. i traje do 28.08.2019. sa ugovorenim ukupnim limitom pokrića po polisi u iznosu od 300.000€. Ovom garancijom putovanja za slučaj insolventnosti se obezbeđuje: 1) Troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji ili inostranstvu u mesto polaska 2) Potraživanja uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju koje organizator putovanja nije realizivao 3)Potraživanja uplaćenih sredstava putnika u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa Opštim uslovim putovanja 4) Potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja. Potpisivanjem ugovora putnik potvrđuje da su mu uručeni Opšti uslovi osiguranja i da iste u celosti prihvata. Opšti uslovi putovanja agencije Casa Travel su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije. Mole se svi putnici da pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje.
-CasaTravel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
-Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.

Aranžman je rađen na bazi minimum 30 prijavljenih putnika

Program putovanja br 1. od 24.04.2

ORGANIZATOR PUTOVANJA JE TURISTIČKA AGENCIJA Casa Travel Licenca OTP br. 56/2018 od 14.11.2018.019.

 

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.