KOPAONIK

Kopaonik već decenijama  predstavlja našu najpoznatiju zimsku turističku destinaciju. Centar turizma na kopaoniku nalazi se na visini nešto manjoj od oko 1800 metara, odakle kreću staze za alpsko i nordijsko skijanje. Skijalište ima preko 55 km alpskih i 18 km nordijskih staza. Staze su kategorisane od blagih za početnike do najstrmijih koje odgovaraju i najboljim skijašima. Sve staze su povezane sistemom žičara i ski-liftova. U poslednjih nekoliko godina Kopaonik je postao moderan zimski centar koji pruža svakome po nešto. Prokrčen je veliki broj staza, tako da su gužve na stazama sada veoma retke, Veliki značaj ima novoizgrađena gondola koja od Brzeća prevozi skijaše do srca skijališta za samo dvanaest minuta.

To je naša najveća i najlepša planina, idealno mesto za odmor u toku čitave godine, sa velikim brojem raznih mogućnosti za turiste različitih interesovanja. 200 sunčanih dana godišnje bili su razlog da Kopaonik nazovu „planina sunca“ a 160 snežnih dana u toku godine učinilu su ga centrom zimskog turizma i jednim od najposećenijih ski centara naših i stranih turista.

Kopaonik poseduje veliki broj smeštajnih jedinica, luksuznih hotela, apartmana i planinarskih domova. Brojni restorani i kafei se nalazi na ski stazama. U centru se nalaze taverne, restorani, kafei, pivnice, prodavnice ski opreme, renta-ski, apoteke, butici…

Za vas smo izdvojili hotele i apartmane koji će ispuniti sva vaša očekivanja i doprineti nezaboravnom odmoru za Vas, vašu porodicu i prijatelje.

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.