Lokacija:
Hotel je udaljen 40 kilometara od aerodroma u Antaliji i 29 km od centra Antalije, 18 kilometara od Kemera i nalazi se u mestu Beldibi na samoj obali mora. Sagrađen je 1989. godine, a renoviran je 2009. godine i zauzima površinu od 89.000 m2.

Turska Letovanje
PALOMA FORESTA-1
PALOMA FORESTA-2
PALOMA FORESTA-3
PALOMA FORESTA-4
PALOMA FORESTA-5
PALOMA FORESTA-6
PALOMA FORESTA-7
PALOMA FORESTA-8
PALOMA FORESTA-9
PALOMA FORESTA-10
PALOMA FORESTA-11
PALOMA FORESTA-12
PALOMA FORESTA-13
PALOMA FORESTA-14
PALOMA FORESTA-15
PALOMA FORESTA-16
PALOMA FORESTA-17
PALOMA FORESTA-18
PALOMA FORESTA-19
PALOMA FORESTA-20
PALOMA FORESTA-21
PALOMA FORESTA-22
PALOMA FORESTA-23
PALOMA FORESTA-24
PALOMA FORESTA-25
PALOMA FORESTA-26
PALOMA FORESTA-27
PALOMA FORESTA-28
PALOMA FORESTA-29
PALOMA FORESTA-30
PALOMA FORESTA-31
PALOMA FORESTA-32
PALOMA FORESTA-33
PALOMA FORESTA-34
PALOMA FORESTA-35
previous arrow
next arrow
PALOMA FORESTA-1
PALOMA FORESTA-2
PALOMA FORESTA-3
PALOMA FORESTA-4
PALOMA FORESTA-5
PALOMA FORESTA-6
PALOMA FORESTA-7
PALOMA FORESTA-8
PALOMA FORESTA-9
PALOMA FORESTA-10
PALOMA FORESTA-11
PALOMA FORESTA-12
PALOMA FORESTA-13
PALOMA FORESTA-14
PALOMA FORESTA-15
PALOMA FORESTA-16
PALOMA FORESTA-17
PALOMA FORESTA-18
PALOMA FORESTA-19
PALOMA FORESTA-20
PALOMA FORESTA-21
PALOMA FORESTA-22
PALOMA FORESTA-23
PALOMA FORESTA-24
PALOMA FORESTA-25
PALOMA FORESTA-26
PALOMA FORESTA-27
PALOMA FORESTA-28
PALOMA FORESTA-29
PALOMA FORESTA-30
PALOMA FORESTA-31
PALOMA FORESTA-32
PALOMA FORESTA-33
PALOMA FORESTA-34
PALOMA FORESTA-35
previous arrow
next arrow

 

PALOMA FORESTA*****

USLUGA: PAKET ARANŽMAN, ULTRA ALL INCLUSIVE, 7, 10 i 14 NOĆI

 

PROGRAM PUTOVANJA
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

Plaza:
Sopstvena, šljunkovita plaža. Bar na plaži. Ležaljke, suncobrani i dušeci su besplatni za goste hotela

Sobe:
Hotel se sastoji iz Glavne zgrade i Villa dela. Glavna zgrada ima 188 standardnih soba (od kojih su 6 za osobe sa posebnim potrebama, 68 soba sa pogledom na more, 122 sobe sa pogledom na kopno, za max 2+2 osobe, površine 39 m2), 38 jednosobnih junior apartmana (za max 2 osobe, 48 m2), 18 family apartmana ( dnevna, spavaća soba, kupatilo, 2 TV-a, za max 3+1 osobu, površine 75 m2), 2 executive standard sobe (za max 2+2 osobe, 39 m2), 2 executive deluxe apartmana (dnevna, spavaća soba, kupatilo, 2 TV-a, za max 3+1 osobu, površine 75 m2).
Villa deo ima 80 garden family apartmana (spavaća i dnevna soba, 2 TV-a, max 3+1 osoba, 45 m2), 15 villa apartmana (max 4+1 osoba, 100 m2). Svaka soba ima kupatilo,fen za susenje kose,televizor,telefon,mini bar (voda-besplatno),sef (besplatno),cajnik,balkon,room servis (uz doplatu).

Hotelski sadrzaj:
Glavni restoran,dijetetski meni,6 a la carte restorana(internacionalni,riblji ,turski besplatno,kineski ,meksički i gril uz doplatu),5 barova,8 konferencijskih sala,internet kafe (besplatno),prodavnice,frizer,bezicni internet u lobiju,perionica,3 spoljasnja bazena (jedan od njih pripada vilama),3 vodena tobogana,unutrasnji bazen,SPA centar,tursko kupatilo,sauna,aerobik,akvabik,odbojka na plazi,kosarka,mini fudbal,6 teniskih terena,stoni tenis,animacioni program,muzika uzivo,diskoteka,bilijar,teretana,pikado,nemotorizovani sportovi na vodi,jedrenje (sa licencom),deciji bazen,mini klub (4-12 godina),mini disco,mini golf,dadilja (placa se).Placa se:masaza,sportovi na vodi,iznajmljivanje teniskih reketa i loptica,casovi tenisa,osvetljenje teniskih terena,doktor.

Nacin sluzenja obroka:
Svedski sto.

Jedinstvena cena putovanja obuhvata:

• Čarter let na relaciji Beograd – Antalija – Beograd

• Grupni transfer autobusom od aerodroma u Antaliji do izabranog hotela, u odlasku i povratku

• Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 37.40 evra (21.42 evra ukupna taksa aerodroma Nikola Tesla, 0.98 evra RF taksa i 15 evra aerodroma Antalija). Plaćanje se vrši u agenciji. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo su sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska.

• Doplata za gorivo YQ taksa 20 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju taksu. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do plaska na put.

• Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta.

• Usluge vodiča i organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:

• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti, lični troškovi i ostale nepomenute usluge.

• Individulani transfer 50 evra po osobi, VIP transfer 150 evra po osobi, deca do 6 godina ne plaćaju transfer.

NAPOMENE:
SVI STRANI DRŽAVLJANI KOJI KORISTE USLUGE NAŠE AGENCIJE SU U OBAVEZI DA SE RASPITAJU O VIZNOM REŽIMU REPUBLIKE TURSKE, O USLOVIMA PUTOVANJA U VEZI SA ZDRAVSTVENIM, CARINSKIM ILI GRANIČNIM FORMALNOSTIMA KOJI VAŽE ZA DRŽAVU ČIJI PASOŠ POSEDUJU, KAO I DA U PASOŠU SA KOJIM IZLAZE IZ SRBIJE IMAJU ULAZNI PEČAT NA TERITORIJU REPUBLIKE SRBIJE.

OPŠTE NAPOMENE:

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.

• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično). Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje.

• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 100) najkasnije 20 dana pre otpočinjenja putovanja.

• Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije. Vreme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja.

• Od dokumentacije, sa sobom je potrebno poneti pasoš, koji mora biti važeći još 6 meseci po povratku sa putovanja.

• Kategorija hotela je zvanična domicilna kategorija na osnovu ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera. U slučaju eventualne naknadne promene, organizator ne snosi odgovornost. Vrsta i kvantitet hrane zavisi od kategorije hotela. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo recepcija hotela po dolasku u hotel. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu kreveta. Jedan hotelski dan, kao i rezervisane usluge računaju se od podneva datuma početka putovanja do podneva poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada (u zavisnosti od satnica leta, na koje agencija ne može uticati ) gost uđe u hotel. Molimo putnike da provere validnost putnih isprava. Na put je potrebno poneti pasoš koji važi 6 meseci po povratku sa putovanja. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.

• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni

• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP DOO.

• BIG BLUE GROUP DOO ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

POSEBNE NAPOMENE:

• Na čarter letu prevoznik je Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 7 kg. Deca ispod 2 godine nemaju pravo na prtljag.

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

– Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
– gotovinski,
– kreditnim karticama Intesa banke do 6 mesečnih rata,
– kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata,
– kreditnim karticama OTP banke moguće je plaćati do 12 jednakih mesečnih rata,
– čekovima građana do 6 mesečnih rata,
– ostalim platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina),
– preko računa,
– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom),
– administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP DOO). Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.
Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom trzištu i slično promeni cenu aranžmana.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja za kategoriju licence A, po polisi br. IM-0008716, počev od 01.10.2021. godine, kod osiguravajuće kuće GLOBOS OSIGURANJE a.d.o. Beograd. Garancija putovanja se aktivira kod GLOBOS OSIGURANJA, pozivom na telefon +381 11 20 20 444, prijavom pisanim putem ili telegramom na adresu GLOBOS OSIGURANJE, Beograd/Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina br. 165d ili na e-mail: office@globos.rs

CENOVNIK ANTALIJA LETO 2022. br.2 od 01.01.2022.
PROGRAM PUTOVANJA ANTALIJA LETO 2022. br.2 od 01.01.2022.

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.