Izlet
Zagreb advent 1
Zagreb advent 2
Zagreb advent 3
previous arrow
next arrow

Cena 3000 RDS 

KONTAKTIRAJTE NAS

Pozovite nas 021 422200 069 1030133 casatravelns@gmail.com

 PROGRAM PUTOVANJA: Polazak iz Novog Sada  u 5:00h. Sastanak putnika u 4:45h ispred lokomotive. Vožnja autoputem kroz Srbiju i Hrvatsku sa usputnim pauzama radi odmora  i prelaska granice. Dolazak u Zagreb. Razgledanje grada u pratnji vodiča: Gornji grad – Crkva Svetog Marka, Banski Dvori, Kamenita vrata, Zagrebačka katedrala – Katedrala Uznesenja Blažene Djevice Marije, Trg Kapitol, Kula Lotrščak, zagrebačka uspinjača,  Jezuitski trg i fontana “Ribnjak”, Tržnica Dolac; Donji grad – Trg Bana Jelačića, Cvjetni trg. Slobodno vreme. Preporučujemo da posetite neke od Advent atrakcija i neki od mnogobrojnih Božićnih marketa koji su postavljeni na više lokacija u gradu: Ledeni park na Trgu kralaj Tomislava, Advent na Zrinjevcu, Advent na Europskom trgu, Božićna bajka – čarolija Božića u centru grada, Advent u Marićevom prolazu, Advent na Strossu. Takođe, ne propustite: Žive božićne jaslice, Veseli božićni tramvaj. Polazak za Srbiju u  kasnim popodnevnim časovima. Dolazak u Novi Sad oko ponoći. Kraj programa.

Način plaćanja: – Uplatom na račun, direktno u agenciji, platnim karticama – 30% pri rezervaciji, ostatak 7 dana pre realizacije putovanja

U cenu je uključeno

  • Prevoz turističkim autobusom na relaciji prema programu

  • obilaske prema programu putovanja

  • usluge vodiča–pratioca za vreme trajanja aranžmana

  • troškove organizacijputovanja.

U cenu nije uključeno

  • Medjunarodno zdravstveno osiguranje

  • Individualni troškovi

 

 

Svi posetioci su obavezni da koriste ličnu zaštitnu opremu, maske i rukavice u skladu sa Uredbom o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19.

DATUM: 04.12.2021 CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 3000 RDS 

VAŽNE NAPOMENE: 1. Organizator putovanja je turistička agencija Casa Travel doo PTP, registrar turizma BTP 52/2021, 03.02.2021. 2. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstanici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. 3. Za sve informacije date usmenim ili telefonskim putem koje nisu u skladu ili su u suprotnosti sa objavljenim programom putovanja, ne mogu biti predmet prigovora putnika za neispunjenje obaveze organizatora. Validan je samo            pisani program putovanja koji je sastavni deo ugovora o putovanju. 4. U slučaju nedovoljnog broja putnika za realizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. 5. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidjenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidjenog za obilazak…) 6. Putnik sam odgovara za ispravnost svojih dokumenata 7 Putnik ima pravo na povraćaj uplaćenih sredstava do 7 dana pred put. Ukoliko otkaže posle tog roka, agencija zadržava stvarne troškove (troškovi koji se odnose na rezervisan prevoz, vodiča, kupljenih karata…)   Svi putnici su obavezni da koriste maske u skladu sa Uredbom o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19.

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.