drezden
dresden
Egeskov 2
kronborg
kopenhagen
malme biblioteka 1
torzo kopenhagen
prag 1
previous arrow
next arrow
drezden
dresden
Egeskov 2
kronborg
kopenhagen
malme biblioteka 1
torzo kopenhagen
prag 1
previous arrow
next arrow

 

 

 

cena  389 €

 

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Pozovite nas

021 422200

         069 1030133

casatravelns@gmail.com

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 389 €

U cenu putovanja je uračunato:

 • Autobuski prevoz autobusima turističke kategorije (ac, tv, dvd) na navedenim relacijama prema programu,

 • Prevoz trajektom na relaciji Rostok-Gedser-Rostok

 • 3 nocenja sa doručkom (švedski sto / izbor više jela – samoposluživanje) u Kopenhagen u hotelu A&O u 1/2 sobama,

 • 1 noćenje sa doručkom (švedski sto / izbor više jela – samoposluživanje) u Pragu u hotelu A&O Rhea u 1/2 sobama,

 • 1 noćenje sa doručkom (švedski sto / izbor više jela – samoposluživanje) u Dresdenu u hotelu A&O u 1/2 sobama

 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,

 • Organizaciju putovanja u celini.

U cenu putovanja nije uračunato:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu (180€ na puit)

 • Individualni troškovi

 • Usluge koje nisu nazna

 • ene u programu putovanja

 • Međunarodno putno osiguranje

 • Fakultativne izlete

FAKLULTATIVE:

  1. PRAG – odlazak u pivnicu (pivo + večera) – 15€

  2. ZAMKOVI KRONBORG – FREDERIKSBORG – 50€

  3. MALME – 35€
   Minimalan broj putnika za realizaciju fakultativnih izleta je 25.

Uslovi i način plaćanja:

 • Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit Bank BEOGRAD banke na dan uplate.

 • gotovinski – uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska

 • uplatom preko računa

DREZDEN – KOPENHAGEN – MALME – PRAG
8 dana autobusom – 5 noćenja

14.04.2020-21.04.2020

1. dan – / Beograd – Novi Sad–Dresden:

Polazak iz Beograda sa parkinga ispred Arene u 20.00, iz Novog Sada sa parkinga kod “Lokomotive” u 21:30. Noćna vožnja preko Mađarske , Slovačke i Česke uz kraće pauze radi regulisanja graničnih formalnosti, odmora i osveženja.

2.dan – / Dresden

Dolazak oko podneva u Drezden. Smeštaj u Hotel, kratki odmor i polazak na pešačko razgledanje grada u pratnji vodiča: Opera Zemper, Palata Cvinger, Bogorodičina Crkva, Dvorska Crkva, Rezidencijalna palata u okviru koje je čuveni „Zeleni trezor“, palata Tašenberg, deo nekadašnih gradskih zidina, Avgustov most. Nakon obilaska slobodno vreme za šoping u tržnim centrima u samom centru grada koji je u neposrednoj blizini hotela. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

3. dan – / Drezden – Kopenhagen:

Doručak, napuštanje hotela i polazak ka Rostoku. Ukrcavanje na trajekt i vožnja do Danske luke Gedzer u trajanju od oko 2 sata. Tokom Vožnje trajektom iskoristite priliku da na brodu obavite kupovinu u neverovatno jeftinom free shopu ili uzivate u plovidbi Baltičkim morem. Po dolasku u luku nastavak vožnje do prestonice Danske Kopenhagena. Po dolasku smeštamo se u hotel. Nakon kraćeg odmora odlazimo u pešačko razgledanje samog centra Kopenhagena i večernju šatnju najdužom pešačkom zonom u Evropi. Inidiviualni povratak u hotel. Noćenje.

4. dan – / Kopenhagen – Kronborg – Frederiksborg:

Doručak: Nakon doručka odlazimo u panoramsko razgledanje Kopenhagena autobusom u pratnji vodiča. Upoznajemo se sa duhom, istorijiom i arhitekturom glavnog i najvećeg Danskog grada. Kopenhagen je jedan od najudobnijih gradova za život na svetu, i kako kažu sa najsredćnijim ljudima na svetu. U toku vožnje videćemo Tivoli park, planetarijum “Tycho Brahe”, Nacionalni muzej,novu gradsku Operu, Kraljevsko pozorište i balet ,Danski Parlament,, čuvenu Andersonovu Malu sirenu.. Slobodno popodne ili fakultativni odlazak u posetu dva čuvena dvorca Kronborg i Frederiksborg. Obalom Baltičkog mora vozimo se ka Kronborgu u Elsinoru, po kome je Šekspir nazvao dvorac u “ Hamletu “. Dvorac Kronborg nalazi se na najužoj tački Oresunda, morskog kanala, na 12 metara nadmorske visine sa čijih obronaka se vidi susedna Švedska. Priča o zamku Kronborg vezuje se za 1420. godinu i vreme danskog kralja Erika Pomeranskog. Bio je kraljevska rezidencija, kasarna, zatvor. U njemu su dolazili glumaci i reditelji a kasnije postaje velika turistička atrakcija. Kronborg se nalazi na listi UNESCO-ve svetske kulturne baštine. Zamak ima bedeme sa topovima, bogato ukrašenim plafonime u kraljevskim apartmanima, dvoranu dugačku 62 metara, divno uređen park sa kanalom.

Nakon razgledanja put nastavljamo ka najlepšem zdanju u Danskoj, Renesansniom dvorcu i zamku Frederiksborg iz XVII veka. Ovaj dvorac je danas dom Istorijskog muzeja i bogate zbirke slika, porcelana i tepiha. Eksponati u dvorcu dočaravaju 500 godina bogate danske istorije. Ovde ćemo videti nameštaj iz XVII veka, zlatno i srebrno posuđa, fotografije kraljevske porodice. Ovaj dvorac je poznat po prelepom baroknom vrtu. Oko dvorca protežu se kanali povezani mostovima, vodoskok i jezero. Nakon obilaska ovog impresivnog zdanja vraćamo se u hotel. Noćenje.

5. dan –/ Kopenhagen – Malme:

Doručak. Slobodno vreme ili odlazak na fakultativni izlet u Malme, treći po veličini grad u Švedskoj. Preko čuvenog mosta-tunela Eresund, stižemo do gomile šljunka, što u prevodu znači ime ovog grada. Malme je danas savremeni evropski grad, sa veoma razvijenom infrastrukturom i glavni je komercijalni centar južnog dela Švedske. Obilazimo oličenje i simbol grada, neboder “Turning Torso” koji je projektovao španski arhitekta Santiago Calatrava. Nakon obilaska Torsa nastvaljamo vožnju do istoriskog dela grada. Nakon razgledanja slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

6. dan –/ Kopenhagen – Prag:

Doručak. Napuštanje hotela i polazak za luku Gedser gde se ukrcavamo na trajekt. Nakon plovidbe nastavljamo put ka Pragu. Po dolasku smeštamo se u hotel a zatim sledi slobodno vreme ili grupni pešački odlazak u lokalnu pivnicu na večeru. Individualni povratak u hotel.Noćenje.

7. dan Prag:

Doručak. Nakon doručka napuštamo hotel. Autobusom odlazimo do centra grada gde sledi pešačka tura i obilazak grada. Razgledanje grada započinjemo Hradčanima, neposredno pored Praškog dvora koji je uvršten u Ginisovu knjigu rekorda kao najveći dvorski kompleks na svetu. Odatle ćemo imati priliku da uživamo u predivnom pogledu na Prag i prošetamo se preko Loretanskog trga, kao i da se upoznamo sa manastirom Strahov. Niz kaldrmisane ulice stižemo do Karlovog mosta i preći na drugu obalu grada. Dolazimo do starog gradskog trga gde ćemo završiti našu pešačku šetnju uz priču o čuvenom astronomskom satu… Slobodno vreme za individualno razgledanje grada ili šoping u tržnom centru Paladium koji se nalazi u samom centru grada. Polazak za Srbiju je zakazan za 21.00 sati.

8. dan –/ Novi Sad – Beograd:

Noćna vožnja kroz Češku, Slovačku i Mađarsku. Dolazak u mesto polaska u podnevnim satima a u zavisnosti od stanja na putevima i graničnom prelazu. Kraj usluga

 

VAŽNE NAPOMENE:

– Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno i šta nije uključeno u cenu.
– Turistička agencija ne snosi odgovornost za promenu programa usled ne predviđenih okolnosti tipa: gužva na putevima, graničnim prelazima, vremenskih nepogoda… Sva usputna zadržavanja na destinacijama koje se posećuju tokom programa putovanja su vremenski ograničena kako bi se u zakonskom okviru ispoštovalo radno vreme autobusa i vozača.
– Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.casatravel.rs
– Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
-Na putovanje mogu da idu putnici državljani Republike Srbije koji poseduju crveni biometrijski pasoš (osim za Crnu Goru, Republiku Srpsku i Makedoniju gde putnici mogu ići i sa ličnom kartom). O uslovima ulaska u EU kao i onim zemljama koje to nisu (dokumenta, potrebna novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju i sl.) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u Ambasadi, Konzulatu zemlje u koju se putuje ili zemlje kroz koju se prolazi.
-Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU
-Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze
-Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.
-Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja, moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod javnog notara.
–Turistička agencija Casa Travel ima propisanu polisu osiguranja u slučaju insolventnosti i naknade štete broj 990000038373 od 01.10.2019 .godine Akcionarskog društva za osiguranje „Triglav osiguranje“ u visini 300.000.- Eura kojom se za
slučaj A) insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju: 1.troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja
u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2.potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao 3.potraživanja uplaćenih sredstava putnika u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja. 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja.Potpisivanjem ugovora putnik potvrđuje da su mu uručeni Opšti uslovi osiguranja i da iste u celosti prihvata. Opšti uslovi putovanja agencije -Casa Travel su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije. Mole se svi putnici da pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje.
-Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.

Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavlenih putnika

Program putovanja br 1. od 10.07.2019.

ORGANIZATOR PUTOVANJA JE TURISTICKA AGENCIJA Casa Travel Licenca OTP br. 56/2018 od 14.11.2018.

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.