Grand Hotel Tornik 5*, Zlatibor-Prvi hotel sa 5* na Zlatiboru. Grand Hotel Tornik nalazi se na nadmorskoj visini od 1.010m gde se susreću planinske i morske struje formirajući ružu vetrova. Ekskluzivan Spa Wellness centar koji se prostire na 2.250m², najsavremenije opremljeni kongresni komplks, atraktivna terasa od 1.500m² sa prelepim panoramskim pogledom na vrhove Tornika, samo su deo ponude ovog grandioznog kompleksa.

Grand Hotel Tornik  nudi Bogatu ponudu za goste različitih afiniteta i uzrasta, usluga na najvišem nivou a enterijer popust onih u najluksuznijim svetskim hotelima, učiniće vaš odmor savršenim.

Spa Wellness Centar – impresivna oaza mira i relaksacije U ponudi su dva zatvorena bazena za odrasle i jedan dečiji bazen. Hidromasažna kada – pomaže u poboljšavanju cirkulacije i opuštanju mišića. Bio sauna – savršena za detoksikaciju organizma i otvaranje pora. Finska sauna – sauna koja pruža apsolutno opuštanje i čišćenje tela od toksina. Ruska banja – sauna povišene temperature pogodna za čišćenje disajnih puteva. Tepidarium – relaks tople klupe za opuštanje izmedju korišćenja dva spa sadržaja. Hamam – tursko kupatilo koje povoljno deluje na disajne puteve, otvara pore i pomaže u izbacivanju toksina. Relaks soba sa himalajskom solju – mikroklima slane sobe povoljno deluje na sve probleme disajnog trakta. Laconium – za laganu aklimatizaciju na povišene temperature koje se koriste u SPA centru. Ledena fontana – za rashladjivanje organizma uz hladnu masažu nakon korišćenja toplih SPA sadržaja. Veseli tuševi – osvežavanje i rashladjivanje organizma uz uživanje u ambijentima koje pružaju ovi tuševi. Vichy masaže – kombinacija hidro-masaže, manuelne masaže i detoksirajućih proizvoda.
Grand Hotel Tornik – Sobe sobe i apartmani su moderno opremljeni i poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, telefon, Wi-Fi internet, mini-bar, sef, bade-mantil, kužne papuče, kupatilo, fen za kosu.

H.Tornik 1
Hotel Tornik 1
Hotel Tornik 2
Hotel Tornik 3
Hotel Tornik 4
Hotel Tornik 5
Hotel Tornik 6
Hotel Tornik 7
Hotel Tornik 8
Hotel Tornik 9
Hotel Tornik 91
Hotel Tornik 92
Hotel Tornik 93
Hotel Tornik 94
Hotel Tornik 95
Hotel Tornik 96
Hotel Tornik 97
Hotel Tornik 98
Hotel Tornik 99
Hotel Tornik 991
Hotel Tornik 992
Hotel Tornik 993
Hotel Tornik 994
previous arrow
next arrow
Hotel Tornik 1
Hotel Tornik 2
Hotel Tornik 3
Hotel Tornik 4
Hotel Tornik 5
Hotel Tornik 6
Hotel Tornik 7
Hotel Tornik 8
Hotel Tornik 9
Hotel Tornik 91
Hotel Tornik 92
Hotel Tornik 93
Hotel Tornik 94
Hotel Tornik 95
Hotel Tornik 96
Hotel Tornik 97
Hotel Tornik 98
Hotel Tornik 99
Hotel Tornik 991
Hotel Tornik 992
Hotel Tornik 993
Hotel Tornik 994
previous arrow
next arrow

 

GRAND HOTEL TORNIK *****, ZLATIBOR

 

Grand Hotel Torink 5*-ZlatiborUslugaZa jednu osobu u
Sobi/App
Za dve osobe u
Sobi/App
Dvokrevetna sobaPP1652017700
Junior ApartmaniPP2006021240
Superior ApartmanPP2478025960
Lux ApartmanPP3422035400
Doplata za treću odraslu osobuPP8260
Doplata za decu 6-12. god.PP4130
Doplata za decu do 6 god.PP2065

*Cena po sobi dnevno u € (polupansion)

Cena aranžmana obuhvata:

 • noćenje na bazi polupansiona (doručak, večera – švedski sto)
 • neograničeno korišćenje Spa & Wellness centra, fitnes centra, aqua parka (u sezoni)
 • besplatan WiFi

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • boravišna taksa od 120,00 RSD po osobi po noćenju. Za decu do 7 godina se ne plaća boravišna taksa, a za decu od 7-15 godina se plaća 50% boravišne takse.

Doplate:

 • treća odrasla osoba na bazi polupansiona je 70,00 EUR po danu.
 • Za prvo dete do 6 godina, u pratnji jednog ili oba roditelja, smeštaj je gratis
 • Cena boravka za decu od 6 do 12 godina, u pratnji jednog ili oba roditelja, iznosi 50% od doplate za treću osobu.
 • Deca preko 12 godina plaćaju punu cenu aranžmana.

Popusti:

 • prvo dete do 6 godina, u pratnji jednog ili oba roditelja, smeštaj na bazi polupansiona je gratis
 • Cena boravka za drugo I svako naredno dete do 6 godina, u pratnji jednog ili oba roditelja, iznosi 25% od doplate za treću osobu.
 • Cena boravka za decu od 6 do 12 godina, u pratnji jednog ili oba roditelja, iznosi 50% od doplate za treću osobu
 • Deca preko 12 godina plaćaju punu cenu aranžmana.
 • Korišćenje krevetaca za bebe i stolica za hranjenje beba je gratis.
 • Osobe sa invaliditetom, strani državljani koji su po međunarodnim konvencijama i sporazumima oslobođeni plaćanja takse, kao i lica koja neprekidno borave u objektu za smeštaj duže od 30 dana, oslobođeni su plaćanja boravišne takse.

Način plaćanja:

 • 30% od ukupnog iznosa aranžmana potrebno je platiti odmah, preostalih 70% iznosa najkasnije 7 dana pre datuma ulaska gostiju u sobu

Sobe i apartmani su moderno opremljeni i poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, telefon, Wi-Fi internet, mini-bar, sef, bade-mantil, kužne papuče, kupatilo, fen za kosu). Tipovi soba:
Dvokrevetne sobe – sobe sa francuskim ležajem se nalaze u Grand i Sky delu hotela. 10 soba u Grand delu poseduju terasu.
Junior apartmani – nalaze se u Grand delu. Poseduju dve odvojene prostorije, francuski ležaj, trosed na razvlačenje i jedno kupatilo. Tri junior apartmana imaju terasu, dnevni boravak i spavaću sobu sa francuskim ležajem.
Classic apartmani – nalaze se u SKY delu hotela i čini ih jedna prostorija sa francuskim ležajem i udobnim ležajem na razvlačenje.
Superior apatmani – nalaze se u SKY i Grand delu. Imaju dve prostorije sa po dva odvojena ležaja, trosed na razvlačenje i jedno kupatilo. Tri apartmana ovog tipa u Grand delu imaju terasu, u spavaćoj sobi dva odvojena ležaja a u dnevnom boravku trosed na razvlačenje.
Lux apartmani – nalaze se u Grand delu hotela imaju dnevni boravak sa udobnim ležajem na razvlačenje, spavaću sobu sa francuskim ležajem i terasu sa pogledom na Tornik. U SKY delu postoje dva tipa Lux apartmana: sa jednom prostorijom sa francuskim ležajem i ležajem na razvlačenje, kao i sa dve prostorije (twin i double bed), dva ulaza i dva kupatila.

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.