Grand Hotel Tornik 5*, Zlatibor-Prvi hotel sa 5* na Zlatiboru. Grand Hotel Tornik nalazi se na nadmorskoj visini od 1.010m gde se susreću planinske i morske struje formirajući ružu vetrova. Ekskluzivan Spa Wellness centar koji se prostire na 2.250m², najsavremenije opremljeni kongresni komplks, atraktivna terasa od 1.500m² sa prelepim panoramskim pogledom na vrhove Tornika, samo su deo ponude ovog grandioznog kompleksa.

Grand Hotel Tornik  nudi Bogatu ponudu za goste različitih afiniteta i uzrasta, usluga na najvišem nivou a enterijer popust onih u najluksuznijim svetskim hotelima, učiniće vaš odmor savršenim.

Spa Wellness Centar – impresivna oaza mira i relaksacije U ponudi su dva zatvorena bazena za odrasle i jedan dečiji bazen. Hidromasažna kada – pomaže u poboljšavanju cirkulacije i opuštanju mišića. Bio sauna – savršena za detoksikaciju organizma i otvaranje pora. Finska sauna – sauna koja pruža apsolutno opuštanje i čišćenje tela od toksina. Ruska banja – sauna povišene temperature pogodna za čišćenje disajnih puteva. Tepidarium – relaks tople klupe za opuštanje izmedju korišćenja dva spa sadržaja. Hamam – tursko kupatilo koje povoljno deluje na disajne puteve, otvara pore i pomaže u izbacivanju toksina. Relaks soba sa himalajskom solju – mikroklima slane sobe povoljno deluje na sve probleme disajnog trakta. Laconium – za laganu aklimatizaciju na povišene temperature koje se koriste u SPA centru. Ledena fontana – za rashladjivanje organizma uz hladnu masažu nakon korišćenja toplih SPA sadržaja. Veseli tuševi – osvežavanje i rashladjivanje organizma uz uživanje u ambijentima koje pružaju ovi tuševi. Vichy masaže – kombinacija hidro-masaže, manuelne masaže i detoksirajućih proizvoda.
Grand Hotel Tornik – Sobe sobe i apartmani su moderno opremljeni i poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, telefon, Wi-Fi internet, mini-bar, sef, bade-mantil, kužne papuče, kupatilo, fen za kosu.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
 

 

GRAND HOTEL TORNIK *****, ZLATIBOR

 

Hotel Tornik-cenovnik

Tip sobeUslugaCena za dve osobeCena za jednu osobu
Dvokrevetna sobaPP150 EUR140 EUR
Junior apartmanPP180 EUR170 EUR
Superior apartmanPP220 EUR210 EUR
Lux ApartmanPP300 EUR290 EUR

*Cena po sobi dnevno u € (polupansion)

Cena aranžmana obuhvata:

 • noćenje na bazi polupansiona (doručak, večera – švedski sto)
 • neograničeno korišćenje Spa & Wellness centra, fitnes centra, aqua parka (u sezoni)
 • besplatan WiFi

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • boravišna taksa od 120,00 RSD po osobi po noćenju. Za decu do 7 godina se ne plaća boravišna taksa, a za decu od 7-15 godina se plaća 50% boravišne takse.

Doplate:

 • treća odrasla osoba na bazi polupansiona je 70,00 EUR po danu.
 • Za prvo dete do 6 godina, u pratnji jednog ili oba roditelja, smeštaj je gratis
 • Cena boravka za decu od 6 do 12 godina, u pratnji jednog ili oba roditelja, iznosi 50% od doplate za treću osobu.
 • Deca preko 12 godina plaćaju punu cenu aranžmana.

Popusti:

 • prvo dete do 6 godina, u pratnji jednog ili oba roditelja, smeštaj na bazi polupansiona je gratis
 • Cena boravka za drugo I svako naredno dete do 6 godina, u pratnji jednog ili oba roditelja, iznosi 25% od doplate za treću osobu.
 • Cena boravka za decu od 6 do 12 godina, u pratnji jednog ili oba roditelja, iznosi 50% od doplate za treću osobu
 • Deca preko 12 godina plaćaju punu cenu aranžmana.
 • Korišćenje krevetaca za bebe i stolica za hranjenje beba je gratis.
 • Osobe sa invaliditetom, strani državljani koji su po međunarodnim konvencijama i sporazumima oslobođeni plaćanja takse, kao i lica koja neprekidno borave u objektu za smeštaj duže od 30 dana, oslobođeni su plaćanja boravišne takse.

Način plaćanja:

 • 30% od ukupnog iznosa aranžmana potrebno je platiti odmah, preostalih 70% iznosa najkasnije 7 dana pre datuma ulaska gostiju u sobu

Sobe i apartmani su moderno opremljeni i poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, telefon, Wi-Fi internet, mini-bar, sef, bade-mantil, kužne papuče, kupatilo, fen za kosu). Tipovi soba:
Dvokrevetne sobe – sobe sa francuskim ležajem se nalaze u Grand i Sky delu hotela. 10 soba u Grand delu poseduju terasu.
Junior apartmani – nalaze se u Grand delu. Poseduju dve odvojene prostorije, francuski ležaj, trosed na razvlačenje i jedno kupatilo. Tri junior apartmana imaju terasu, dnevni boravak i spavaću sobu sa francuskim ležajem.
Classic apartmani – nalaze se u SKY delu hotela i čini ih jedna prostorija sa francuskim ležajem i udobnim ležajem na razvlačenje.
Superior apatmani – nalaze se u SKY i Grand delu. Imaju dve prostorije sa po dva odvojena ležaja, trosed na razvlačenje i jedno kupatilo. Tri apartmana ovog tipa u Grand delu imaju terasu, u spavaćoj sobi dva odvojena ležaja a u dnevnom boravku trosed na razvlačenje.
Lux apartmani – nalaze se u Grand delu hotela imaju dnevni boravak sa udobnim ležajem na razvlačenje, spavaću sobu sa francuskim ležajem i terasu sa pogledom na Tornik. U SKY delu postoje dva tipa Lux apartmana: sa jednom prostorijom sa francuskim ležajem i ležajem na razvlačenje, kao i sa dve prostorije (twin i double bed), dva ulaza i dva kupatila.

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.