previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

 

 

HOTEL AVALA  RESORT 4*

KONTAKTIRAJTE NAS

Pozovite nas

021 422200

         069 1030133

casatravelns@gmail.com

HOTEL AVALA RESORT 4* / Budva 
Hotela Avala Resort and Wellness, impozantan savremen objekat na samo nekoliko koraka od užurbanog Starog grada i pristaništa za jahte. Ovaj hotel na samoj obali mora usidrio se u drevnoj Budvi, gde se plaže i luka spajaju sa bezvremenim Jadranskim morem. Jedinstvena lokacija za savremene urbane posetioce Crne Gore. Osmišljen je da postane obeležije Budve, centar kulture. Uticaji drevnog i savremenog, lokalnog i globalnog, spajaju se u razigranu harmoniju.Avala Resort & Wellness je bez sumnje raj za čula. Onog trenutka kada gost uđe u hotel, svetlost, panoramski pogledi, muzika i umjetnost započinju svoju igru i taj momenat čine nezaboravnim. Elegantni restorani,barovi, Energy Clinic Spa klub, panoramski otvoreni bazeni, dešavanja koja organizuje Avala Resort i još mnogo toga.

Lokacija:Savremen i moderno uređen hotel Avala, nalazi se u neposrednoj blizini zidina starog grada, uz Mogren, jednu od najpoznatijih crnogorskih plaža.
Sadržaj sobe : Gostima su na raspolaganju izuzetno opremljene sobe koje imaju telefon, mini bar, LCD TV, žičanu i wi-fi konekciju, sef, kupatilo sa fenom za kosu, balkon sa garniturom za sedenje.Standardne sobe su sa dva ležaja, a superior sa dva ili tri ležaja.
Hotelski sadržaji: Hotel poseduje klimatizovan restoran, cafe, koktel bar, prodavnicu suvenira, umetničku galeriju, servis za pranje i čišćenje, roomservice, odličam wellness & spa centar (jakuzzi, sauna, masaža, tursko kupatilo), fitness centar sa najsavremenijim spravama, beauty centar (solarijum, depilacija, manikir, pedikir, tretmani lica), otvoreni i zatvoreni bazen.
Parking i garažu gosti hotela plaćaju.

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.