Hotel Lavina JahorinaHotel Lavina 4* nalazi se na Jahorini, smešten je između dve skijaške staze (Ogorijelica i Prača) i predstavlja idealno mesto za sve ljubitelje skijanja.

Hotel raspolaže sa 17 luksuzna apartmana i 22 sobe opremljene najsavremenijom tehnologijom gdje je gostu na raspolaganju internet, TV, sef, mogućnost podešavanja temperature, mini bar. Svi apartmani i sobe su imaju pogled na skijašku stazu.

Hotel Lavina sadrži Wellness centar koji poseduje finsku saunu i parno kupatilo. Bazen u okviru Wellness centra, svakom gostu će pružiti dodatno zadovoljstvo i relaksaciju. Bezen je sa konstantno održavanom temperaturom, masažerima i vodopadom, na raspolaganju je i bar u kome možete poručiti piće. Za sve goste Hotela Lavina korišćenje bazena, saune i parnog kupatila je potpuno besplatno. Gostima je na raspolaganju veliki broj programa i tretmana za relaksaciju, oslobađanje od stresa, podmlađivanje i zatezanje kože.

U sklopu Hotela Lavina se nalazi i noćni klub kapaciteta 150 mesta sa vrhunskom zabavom uz živu svirku poznatih muzičara iz celog regiona.

Višenamenska konferencijska sala za seminare, prezentacije, poslovne sastanke, konferencije itd. Kapacitet sale je 100 učesnika i u potpunosti je opremljena neophodnim sadržajima.

Ski rental raspolaže opremom svetski poznatih proizvođača. Za sve koji žele da nauče da skijaju tu je i ski škola sa školovanim instruktorima.

A za najmlađe, u sklopu restorana smještena je igraonica za decu. Dok uživate u hrani i piću vaši najdraži će se zabavljati u igraonici, a vama će biti stalno na oku.

Ako do Hotela Lavina dolazite sopstevnim prevozom, a Hotel Lvina vam obezbjeđuje beplatan parking.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
 

 

HOTEL LAVINA ****, JAHORINA

 

Hotel Lavina-cenovnik

Tip SmeštajaBr.osobaUslugaBr.noći2.1.-16.1.16.1.-30.1.30.1.-28.2.28.2-28.3.Od 28.3.
Standardna soba1-3PP4+70€60€70€50€45€
Standardna soba1-3PP1-380€70€80€60€50€
Junior suite2-4PP4+75€65€75€55€50€
Junior suite2-4PP1-385€75€85€65€55€
Superior suite2-4PP4+80€70€80€60€55€
Superior suite2-4PP1-390€80€90€70€60€
Deluxe suite2-5PP4+85€75€85€65€60€
Deluxe suite2-5PP1-395€85€95€75€65€

HOTELSKI USLOVI:

-u cenu je uključeno korišćenje wellnessa ( bazen, sauna, parno kupatilo u trajanju 120 min po danu).

-deca do 5 godina u pratnji dve odrasle osobe u sobi/apartmanu – GRATIS. Deca od 5-12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 50% od redovne cene.

-treća odrasla osoba u sobi na pomoćnom ležaju ima popust 30% od redovne cene. Treća i četvrta odrasla osoba u apartmanu ima popust  30% od redovne cene na pomoćnom ležaju.

-doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 60% od redovne cene (osim u terminima 26.12.-02.01. i 13.02.-16.02. gde je doplata 100%).
-u terminima 26.12.-02.01. i 13.02.-16.02. nije moguće rezervisati smeštaj ispod 7 noćenja.
-u cenu nije uključena novogodišnja večera koja nije obavezna i iznosi 70eur po osobi, a uključuje mesto, večeru i muzički program. Prijava najkasnije do 25.12.

-Hotel ne uvažava loše vreme i slične situacije kao razlog prevremenog odlaska.
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

-Gostima hotela je na raspolaganju iznajmljivanje ski opreme sa popustom od 10% na redovnu cenu.

-U sklopu hotela postoji i ski skola Lavina sa licenciranim uciteljima skijanja za sve one koji bi zeleli da nauce da skijaju.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

– smeštaj u izabranom pansionu na bazi izabrane usluge

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

-boravišnu taksu koja se plaća u agenciji ili na licu mesta (1,3 eur po osobi/ dnevno,deca do 12 plaćaju samo osiguranje u iznosu od 0,3 eur dnevno)
– putno zdravstveno osiguranje/skijaško osiguranje
– sve dodatne usluge koje nisu navedene u cenovniku
– ski pass se kupuje na licu mesta na Jahorini

PROGRAM PUTOVANJA:
Prvi dan: Dolazak i smeštaj u pansion posle 15:00h. Boravak u izabranom pansionu na bazi izabrane usluge.
Poslednji dan: Napuštanje pansiona do 11:00h.

 

USLOVI PLAĆANJA:
-plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti prema srednjem kursu NBS na dan uplate

– u slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana

UPLATA DO POLASKA:

-prilikom rezervacije uplaćuje se 30% avansa od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 20 dana pre polaska (osim za period boravka od 26.12-02.01. i od 13.02-16.02. kada je potrebno uplatiti 100% prilikom rezervacije)

CENE ZA DECU:
*Prilikom prijave imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta, koje se najavljuje hotelu.

Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove zbog netačno prijavljenih podataka putnika.

Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu

Hotel LAVINA raspolaže sa 17 luksuzna apartmana i 22 sobe opremljene najsavremenijom tehnologijom gde je gostu na raspolaganju internet, TV, sef, mogućnost podešavanja temperature, mini bar, …

Sobe:

Hotel Lavina Jahorina u ponudi ima 22 luksuzne sobe sa sadržajima koji garantuju visok nivo komfora i boravka. Na raspolaganju ćete imati Internet pristup, LCD TV, telefon, sef za čuvanje vaših dragocenosti kao i mini bar. Standardna soba može imati bračni ili odvojene ležaje, u skladu sa Vašim željama. Svaka soba ima pogled na skijašku stazu, kablovsku TV, besplatan WiFi, sef i mini bar

Apartmani:
Veliki i luksuzni apartmani sa zasebnom spavaćom sobom i dnevnim boravkom. Spavaće sobe su sa francuskim ležajem, dok dnevni boravak ima dvosed ili trosed na razvlačenje. Broj osoba u apartmanima nije ograničen.
Svaki apartman ima pogled na stazu, kablovsku TV, besplatan WiFi, sef i mini bar.
U ponudi su četiri različita tipa apartmana: Junior apartman, Superior apartman, Deluxe apartman, Wedding apartman.

Wedding apartman
Za sve zaljubljene parove, u Hotelu Lavina postoji savršeno mesto, apartman posebno osmišljen da pruži posebnu atmosferu u ugođaj svim zaljubljenim parovima koji žele da se posvete samo jedno drugom.

Junior apartman
Junior apartman (23 m2) sadrži sobu sa bračnim ležajem i dnevni boravak sa pomoćnim-trosed ležajem na razvlačenje, prilagođen za dve osobe, eventualno tri. Apartman ima pogled na stazu, kablovsku TV, besplatan WiFi, sef i mini bar.

Superior apartman
Superior apartman (33 m2) nudi sobu sa bračnim ležajem i dnevni boravak sa pomoćnim-trosed ležajem na razvlačenje, prilagođen za dve do četiri osobe.

Deluxe apartman
Deluxe apartman (43 m2) sastoji se iz sobe sa bračnim ležajem i dnevnog boravka sa pomoćnim-trosed ležajem na razvlačenje i foteljom na razvlačenje. Prilagođen je za dve do pet osoba. Apartman ima pogled na stazu, kablovsku TV, besplatan WiFi, sef i mini bar.

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.