Rtanj je planina  smeštena u opštini Boljevac. Ova misteriozna i čudotvorna planina privlači pažnju sve većeg broja posetilaca. Rtanj je prirodni fenomen Karpatskog krasa sa specifičnim biljnim svetom i velikim brojem izvora i podzemnih kanala. Njen najviši vrh Šiljak nalazi se na 1560 m.n.v i danas predstavlja veliki izazov za osvajanjem jer se vrha Rtnja pruža neverovatan pogled . Po čuvenom geografu Jovanu Cvijiću planina Rtanj je jedna od najlepših planina u Srbiji.

PROGRAM IZLETA
RTANJ 
 1 dan

DATUM: Uskoro
CENA ARANŽMANA PO OSOBI:  2275,00 RSD

Polazak putnika iz Novog Sada u 6h od Lokomotive. Nastavak puta ka Beogradu, auto putem prema Paraćinu, odakle se odvajamo za planinu Rtanj.
Naše prvo odredušte je Selo Vrmdža. Živopisno selo i predeo okružen netaknutom prirodom danas poznato po eko turizmu. Priroda je fantastična, brojni su izvori vode a samo selo krase starinske kuće.
Obilazak Parohijanskog doma sa stalnom izožbenom postavkom stare narodne nošnje, alata i grnčarije. Odlazak do Crkva sv. Trojice i stare škole.
 
Nastavak puta ka Rtnju. Rtanj svojom pozitivnom energijom koja dolazi iz unutrašnjosti Zemlje iceljuje ljudski organizam i obnavlja energiju zbog čega je sve više posećuju radoznali putnici. Odlazimo do čuvenog energetskog polja gde ćemo se zadrzati i gde će svako od nas osetiti blagodeti ove energije. Nakon toga, slobodno vreme za opuštanje i šetnju na ovoj čudesnoj planini.
Rtanj je planina poznata po  rtanjskom čaju ili Satureja montana koji se koristi kao afrodizijak, za plućne bolesti i prehladu. Svake godine organizuje se berba i edukativna predavanja o bilju.
Predviđen dolazak u  Beograd je oko 21h, i Novi Sad je oko 22h.

Svi putnici su obavezni da koriste ličnu zaštitnu opremu, maske i rukavice u skladu sa Uredbom o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19.

CENE I USLOVI

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 2275,00 RSD

U cenu je uključeno:

  • Prevoz turističkim minibusom na relaciji prema program,

  • usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana,

  • Potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,

  • troškove organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno:

  • Prolazni ručkovi,

  • Individualne troškove i ostale ne pomenute troškove.

Uslovi i način plaćanja

  • Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

  • Gotovinski – uplata avansa od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije  7 dana pre polaska

  • uplatom preko računa,

  • Platnim karticama, Visa, Master, Maestro, Dina

NAPOMENE
VIP TURE
INDIVIDUALNE TURE

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.