Velika Španska Tura

Valensija Malaga Toremolinos Ronda Marbelja Granada Nerja Kordoba Sevilja Toledo Madrid Barselona
15.04.-30.04.202
 01.07-16.07.2020
 (16 dana, 11 noći)

spain-madrid
spain-cordoba casa
granada-casatravel
Španija-Toledo
ronda-Španija
sevilla-španija
valencia-španija
barcelona-španija
spain-granada
seville-španija1
previous arrow
next arrow
spain-madrid
spain-cordoba casa
granada-casatravel
Španija-Toledo
ronda-Španija
sevilla-španija
valencia-španija
barcelona-španija
spain-granada
seville-španija1
previous arrow
next arrow

 

15.04.-30.04.2020 
01.07-16.07.2020

16 dana/11 noći

549 €

KONTAKTIRAJTE NAS

Pozovite nas

021 422200

         069 1030133

casatravelns@gmail.com

 

CENA ARANŽMANA: 549 €

U cenu je uključeno

 • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (klima, TV, audio oprema),

 • smeštaj u hotelu sa 3 * u Nici, na bazi 1 noćenje sa doručkom u 1/2 ilo 1/3 sobama

 • smeštaj u hotelu sa 2 * u Valensiji, na bazi 1 noćenje sa doručkom u 1/2 ili 1/3 sobama,

 • smeštaj u hotelu sa 3 * u Torremolinosu, na bazi 3 noćenje sa doručkom u 1/2 ili 1/3  sobama,

 • smeštaj u hotelu sa 3 * u Kordobi, na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/2 ili 1/3 sobama

 • smeštaj u hotelu sa 3 * u Madridu, na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/2 ili 1/3  sobama,

 • smeštaj u hotelu sa 3 * u Barseloni, na bazi 1 noćenje sa doručkom u 1/2 ili 1/3 sobama

 • smeštaj u hotelu sa 3 * u Kanu, na bazi 1 noćenje sa doručkom u 1/2 ili 1/3  sobama

 • troškove organizacije i vođenja aranžmana

 • usluge licenciranog vodiča grupe

U cenu nije uključeno

 • ulaznice i fakultativni izleti

 • putno zdravstveno osiguranje

 • Individualne troškove i ostale ne pomenute troškove.

Cene fakultativnih izleta po osobi (bez ulaznica za lokalitete)

           RONDA-MARBELJA: 30€
           SEVILJA: 30€
           GRANADA: 30

NAPOMENA-Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Za Posetu Alhambre potrebno je ranije rezervisati ulaznice, zbog čega se prilikom prijave putnika za aranžman treba odlučiti kako bismo ih obezbedili na vreme.

Uslovi i način plaćanja

 • Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije  na dan uplate. 

 • gotovinski – uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana  prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska

 • uplatom preko računa,

 • Platnim karticama, Visa, Master, Maestro, Dina
 • Čekovima građana, sa 30% avansa prilikom rezervacije a ostatak u pet mesečnih rata bez kamate od dana prijavljivanja uz deponovanje čekova prilikom prijave

 

 

Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavlenih putnika

 

 

Velika španska Tura
Valensija Andaluzija Toledo Madrid  Barselona
(16 dana, 11 noći)

Program putovanja;

1. dan NOVI SAD – BEOGRAD
Sastanak grupe u 18.00 h. u Novom Sadu na parkingu kod „Lokomotive“, polazak u 18.30 časova. Polazak iz Beograda kod Arene u 20:00. Noćna vožnja autobusom preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim zadržavanjima radi odmora I obavljanja graničnih formalnosti.

2. dan NICA
Dolazak u Nicu u prepodnevnim satima. Po dolasku sledi obilazak grada u pratnji stručnog vodiča na srpskom jeziku- panoramsko i pešačko razgledanje Nice: zaliv anđela, Engleska promenada, hotel Negresko, trg Massena, vrtovi princa Alberta, spomenik Nike, trgovačka ulica Žan Medisan, palata pravde, vidikovac, stari grad. Nakon obilaska smeštamo se u hotel. Slobodno vreme. Noćenje

3. dan NICA – VALENSIJA
Doručak. Nakon doručka -slobodan dan u Nici za individualne aktivnosti. U večernjim satima polazak za Valensiju. Noćna Vožnja kroz Francusku i Španiju.

4. dan VALENSIJA
Dolazak u Valensiju u prepodnevnim satima. Po dolasku odlazimo u panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča na srpskom jeziku: kapija grada – Porta de Serans i Tores de Kvart, Katedrala, Trg de la Reina, zgrada berze, centralna gradska pijaca, gradska kuća, starog gradskog jezgra: tržnica svile – Lonha, crkva Svetog Nikole, boemska četvrt Barrio del Carmen, Devičanski trg sa Neptunovom fontanom, Kraljičin trg. Nakon obilaska odlazimo u hotel. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

5. dan VALENSIJA – MALAGA – TORREMOLINOS
Doručak. Napuštanje hotela i polazak ka Malagi i Toremolinosu. Dolazak u Malagu u popodnevnim satima i odlazak u panoramsko razgledanje grada: obilazak luke i plaže Malageta, katedrale, zamak Gibralfaro iz 10. veka koji se nalazi na brdu iznad grada, Alkazaba – mavarska palata, rimski teatar, korida, centar grada. U večernjim satima nastak puta ka Toremolinosu. Smeštamo se u hotel. Noćenje.

6. dan TOREMOLINOS – RONDA – MARBELJA
Doručak. Nakon doručka odlazimo na fakultativni izlet u Rondu koja se nalazi iznad dubokog kanjona reke El Taho najbolje je vidljiva sa mosta Puente Nuevo. Njegova igradnja počela je kraljem 18. veka i trajala 42 godine, a koji spaja stari mavarski deo grada i novi deo grada – El Mercadillo. Obilazimo Trg Dukesa de Parsent – najslikovitiji gradski trg na kome se nalazi crkva Santa Maria, koridu, jednu od nastarijih u Španiji, arapsko kupatilo, palatu Mondragon, palata mavarskog kralja, gradske kapije i zidine. Nakon obilaska nastavljamo put Marbelje najlepšeg španskog mondenskog letovališta na Costa del Solu. Obilazak grada i slobodno vreme za odmor, užinu ili kupanje. U večernjim satima povratak u hotel. Noćenje.

7. dan GRANADA
Doručak. Nakon doručka odlazak na fakultativni izlet u Granadu i Nerju. Grad u kojem je mavarska Španija doživela najblistavijii sjaj. Po dolasku udlazimo u razgledanje: Alhambra, trg Plaza del Humilladero, Puerta Real, trgovi Plaza del Carmen, Pza Isabel Catolica, kraljevska kapela (u kojoj su sahranjeni Izabela i Fernando), Pza Nueva i Pza Santa Ana…slobodno vreme. Nastavak puata ka Nerji  poznatom letovalište podignuto na litici iznad peščanih uvala. Ovde ćemo napraviti pauzu za uživanje u nestvarnoj panorami ili kupanju do povratka u hotel. Noćenje

8. dan TOREMOLINOS – KORDOBA
Doručak. Nakon doručka odjavljujemo se iz hotela. Nastavljamo put Kordobe, gradu koje će vas vratiti u prošlost isprepletenu kulturom i tradicijom tri verske zajednice, muslimanske, hrišćanske i jevrejske. Svoj najviši razvoj doživela je u 10. veku, kada je bila najznačajniji centar nauke, umetnosti i kulture u Evropi. Odlazimo u razgledanje ovog mističnog grada: rimski most, kula Kalaora, ostaci mavarskih vodenica, Meskita(mogućnost fakultativnog ulaska grupe uz rezervaciju), jevrejska četvrt sa sinagogom. Nakon obilaska grada odlazimo u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

9. dan SEVILJA
Doručak. Nakon doručka slobodno vreme ili odlazak na celodnevni fakultativni izlet u Sevilju prestonicu Andaluzije u dolini reke Gavadalkivir. Arhitektura grada i dalje svedoči o tome da je nekada bila najbogatiji i najlepši grad Španije. Po dolasku, razgledamo: Park Marije Luize sa ansamblom paviljona izgrađenih za Svetsku izložbu iz 1929. Impozantnim Španskim trgom. Palata San Telmo, Zlatna kula, arena Maestranza, kraljevska palata Real Alcazar gde je moguć fakultativnog ulaska grupe uz predhodnu rezervaciju, katedrala sa Kolumbovim grobom i Hiralda. Nakon razgledanja sledi slobodno vreme u istorijskom srcu grada. Mogućnost fakultativne vožnje brodom Gvadalkivirom, ispod mostova Sevilje, odakle se pruža prelep pogled na četvrti Triana, ostrvo La Cartuja na kojem je održana 2. Svetska izložba u Sevilji 1992.god. Povratak u Kordobu. Slobodno vreme. Noćenje.

10. dan KORDOBA – TOLEDO – MADRID
Doručak. Nakon doručka odjavljujemo se iz hotela. Nastaljamo put Toleda, srednjovekovnu prestonicu Španije, udaljenu 70km od Madrida. Prema legendi, osnovali su ga jevrejski kolonisti 540 god. p.n.e., koji su mu i ime dali. Burna istorija, Rimljana, Vizigota, Mavara, naroda koji su ih osvajali ostavili su trag u razvoju grada. Neke od značajnijih crkava, sinagoga i džamija, sagrađene su upravo ovde. Do 1561. Godine bio je španska prestonica a posle toga značaj preuzima Madrid. Toledo je poznat i kao grad u kojem je živeo i stvarao čuveni slikar, vajar, arhitekta i književnik El Greko (poreklom Grk sa Krita), krajem XVI i početkom XVII veka. Po obilasku, u poslepodnevnim satima nastavljamo put za Madrid. Smeštamo se u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

11. dan MADRID
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča: Španski trg,Španski trg, Gran Via, Puerta del Sol ili Sunčana kapija, Plaza Mayor – Glavni trg, Puerta de Toledo, park Retiro, Trg Sibeles, Salamanka. Nakon obilaska grada sledi slobodno vreme za individualne aktivnosti i uživanje u čarima Madrida. Noćenje

12. dan MADRID – BARSELONA
Doručak. Nakon doručka napuštamo hotel, pakujemo stvari u autobus.. Nakon toga nastavljamo put ka Barseloni. Dolazak u barselonu u popodnevnim satima. Odlazimo u panoramski obilazak: katedralu Sagrada Familia, delo genijalnog arhitekte Antonija Gaudija, nastavljamo vožnju najdužom gradskom avenijom Diagonal, trg Espanja, Nacionalna palata, brdo Monžuik, odakle se pruža fantastičan pogled na grad, trg Katalunja odakle polazi jedan od najlepših bulevara u Barseloni – Paseo de Grasia kao i čuvena La Rambla. Nakon toga odlazak u hotel. slobodno vreme . Noćenje

13. dan BARSELONA – KAN
Doručak. Nakon doručka pakujemo stvari u autobus. Slobodno vreme u Barseloni do večernjih sati kada polazimo za Italiju. Sledi noćna vožnja kroz Francusku.

14. dan: KAN
U prepodnevnim satima stižemo u Kan. Pešačko razgledanje grada, Filmska palata, Kroazeta, Srpska ulica. Slobodno vreme. Noćenje.

15. dan: KAN –BEOGRAD – NOVI SAD
Doručak. Posle doručka pakujemo stvari u autobus. Slobodan dan za odmor i individualne aktivnosti do večernjih sati kada je planiran polazak za Srbiju. Noćna vožnja.

16. dan BEOGRAD – NOVI SAD
Dolazak u Beograd, Novi Sad u prepodnevnim satima. Kraj programa.

POŠTOVANI PUTNICI, ZBOG NOVONASTALE SITUACIJE VEZANE ZA KORONA VIRUS PROMENILI SMO U PROGRAMU PUTOVANJA  POSLEDNJI DAN  I ZAMENILI POSETU MILANU  ZA POSETU I NOĆENJE U KANU!

VAŽNE NAPOMENE:

1.Organizator putovanja je TA ,,Casa Travel”d.o.o iz Novog Sada,članica UTAS-a sa brojem licence 104/2020 od 24.01.2020
Za putovanje važe Opšti uslovi putovanja sa kojima svaki putnik treba da se upozna pre samog putovanja.
2.Potpisnik ugovora o putovanju ili predstanici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
3. Za sve informacije date usmenim ili telefonskim putem koje nisu u skladu ili su u suprotnosti sa objavljenim programom putovanja, ne mogu biti predmet prigovora putnika za neispunjenje obaveze organizatora. Validan je samo pisani program putovanja koji je sastavni deo ugovora o putovanju.
4.Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u državu u koju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu pre polaska na putovanje u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili kradje pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.
5. Pasoši putnika moraju imati rok važenja minimum šest meseci od dana povratka sa putovanja.
6. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
7. Potpisnik ugovora o putovanju je dužan da pismenim putem (putem maila) obavesti organizatora putovanja ukoliko dodje do promene putne isprave bilo kog putnika sa ugovora o putovanju. U suprotnom, smatraće se da je putna isprava koju agencija ima u svojoj evidenciji važeća i agencija neće snositi odgovornost izdavanja aviokarte ili vize sa pogrešnim podacima.
8. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u prevoznim sredstvima i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni organizator putovanja, niti prevoznik, niti hotel ne odgovara za iste! U slučaju kradje (gubitka ličnih stvari), putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredvidjenih okolnosti.
9. U slučaju bilo kakve incidentne situacije ( krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,….)potrebno je da se obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da Vam pomogne u posredovanju izmedju Vas i nadežnih organa.
10. U slučaju nedovoljnog broja putnika za realizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.
11. Agencija zadržava pravo da obavesti putnike o imenu hotela, opremljenosti soba i cenama fakultativnih izleta do 5 dana pred put.
12. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidjenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidjenog za obilazak, …)
13. Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
14. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta (ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja…) ne rade.
15. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrdjena i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i inopartnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
16. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
17. U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel – smeštaj iz ponude organizatora putovanja registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici. Organizator putovanja u slučaju ne objavljivanja tačnog imena hotela, može to učiniti 5 dana pred put. U slučaju promene smeštaja, organizator će o tome obavestiti putnike (potpisnike ugovora) najkasnije u toku puta, a zamenjen smeštaj mora odgovarati standardima smeštaja datog u opisu programa.
18. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uredjaj…).
19. Usluga bežičnog interneta WIFI ne podrazumeva obavezno i dobar signal u sobama i svim delovima hotela. Moguće je da je signal odgovarajući samo u odredjenim delovima hotela, obično oko recepcije ili baru. Takodje, brzina protoka može biti brža ili sporija u zavisnosti od tehničke opremljenosti. Oznaka WiFi ne podrazumeva besplatan internet nego način korišćenja interneta.
20. Kod autobuskih aranžmana predvidjene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. WC-i u turističkim autobusima nisu u upotrebi.
21. U prevoznim sredstvima je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
22. Organizator putovanja zadržava pravo na razmeštaj putnika u prevoznom sredstvu. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište u prevoznom sredstvu koje mu organizator dodeli. Organizator će nastojati da izadje u susret željama putnika, ali ne može garantovati ovakvu uslugu.
23. Agencija organizator ili inopartner odredjuje mesta polaska i dolaska prevoznog sredstva, mesta za pauze i njihovu dužinu. Uobičajena mesta za pauze u zemlji i inostranstvu su neke od pumpi sa odmorištima na maršuti, kao i motel, u trajanju od 20 – 60 minuta. Ukoliko pratilac grupe proceni da je transfer u zakašnjenju ili je gužva na graničnim prelazima veća od uobičajne, može doneti odluku, a u vezi sa Zakonom propisanim uslovima prevoza putnika u drumskom saobraćaju, da ne napravi, ili skrati, predvidjene pauze.
24.Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere (javni gradski prevoz, iznajmljena vozila I sl.) i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće. Prenos prtljaga do smeštajne jedinice putnici obavljaju sami.
25. Putnici se mole za razumevanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju neutralni po svom sadržaju. Temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati i mora se imati u vidu da se osećaj toplote i hladnoće različito doživljava. Za ovakvu vrstu putovanja je potrebno razumevanje i tolerancija među putnicima.
26. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Organizator putovanja i organizator izleta na putovanju (inopartner) zadržavaju pravo izmene termina i uslova izvodjenja fakultativnih izleta predvidjenih programom, kao i redosleda razgledanja usled objektivnih okolnosti. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika, a može doći i do promena u ceni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili usled nepredvidjenih okolnosti na koje organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije ni odgovoran za realizaciju fakultativnih izleta, kao ni za eventualnu promenu cena poslatih pre započinjanja putovanja.
27. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
28. Putnicima kojima imaju za cilj posete muzejima i galerijama, preporučuje se da provere na internetu radno vreme istih i da željene posete usklade sa slobodnim vremenom na putovanju.
29. Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
30. Putnik je dužan da poštuje satnice određene od strane predstavnika agencije na putovanju. Ukoliko putnik ne poštuje satnicu i ne pojavi se na dogovorenom mestu polaska u dogovoreno vreme polaska, predstavnik agencije će smatrati da je putnik svojevoljno odlučio da ostane na destinaciji, što mu daje za pravo da isključi putnika sa putovanja i nastavi sa realizacijom programa, ne snoseći nikakvu odgovornost za taj potez.
31. U slučaju nedoličnog ponašanja putnika, ometanja vodiča ili vozača u obavljanju posla ili uznemiravanja drugih putnika, vodič ili predstavnik agencije ima pravo da tog putnika isključi sa putovanja bez prava žalbe ili povraćaja novca.
32. Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.
Turistička agencija Casa Travel ima propisanu polisu osiguranja u slučajiu insolventnosti i naknade štete broj  00432698 od 01.01.2020 do 01.10.2020. godine Akcionarskog društva za osiguranje „SAVA neživotno osiguranje“ u visini 200.000.- Eura . Ovom garancijom putovanja za slučaj insolventnosti se obezbeđuje: 1) Troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji ili inostranstvu u mesto polaska 2) Potraživanja uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju koje organizator putovanja nije realizivao 3)Potraživanja uplaćenih sredstava putnika u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa Opštim uslovim putovanja 4) Potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja. Potpisivanjem ugovora putnik potvrđuje da su mu uručeni Opšti uslovi osiguranja i da iste u celosti prihvata. Opšti uslovi putovanja agencije Casa Travel su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije.
-CasaTravel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
-Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.

Aranžman je rađen na bazi minimu40 prijavljenih putnika

Program putovanjbr 1. o01.10.2019.
ORGANIZATOR PUTOVANJA JE TURISTIČKA AGENCIJA Casa Travel Licenca OTP br. 104/2020 od 24.01.2020.

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.