Zimovanje pejzažZIMOVANJE – Iskoristite zimu za aktivan odmor, rekreaciju, uživanje na snegu sa porodicom i prijateljima.

Naša ponuda obuhvata zimovanje u poznatim zimskim centrima Srbije i regiona u kojima smo za Vas obezbedili raznovrstan smeštaj.

Putovanja zimi predstavljaju izvanredan način da se odmorimo početkom godine kada smo već umorni od svakodnevnih briga. Zimovanje je tu da vas učini srećnijim, da vam udahne svež vazduh zbog stresa i posla. Odlučite se za neku vrstu odmora koja vam najviše prija. Budite aktivni u svakom slučaju, bilo da boravak na planini za vas predstavlja duge šetnje, skijanje, sankanje, grudvanje, uživanje u toplim napitcima na svežem vazduhu. Zimovanje je i uživanje u odabranom hotelu ili apartmanu, bilo da se družite sa porodicom i prijateljima ili ste aktivni u wellnes i spa centrima.

Zimovanje predstavlja izuzetnu mogućnost za zbližavanje i nezaboravne doživljaje vaše porodice. Zimski odmor može da bude izvanredna avantura i način da privolite vašu decu da se zaljube u ovaj način odmora i rekreacije. Ove trenutke ćete u budućnosti rado prepričavati sa porodicom, i sa radošću planirati buduća putovanja.

Čist planinski vazduh, planinsko sunce, manji broj bakterija i virusa pojačavaju apetit i utiču na jačanje odbranbenog sistema organizma, povećanja crvenih krvnih zrnaca, utiču na poboljšanje zdravlja osobama koje imaju problema sa alergijama.

Putujte na Kopaonik, Staru Planinu, Zlatibor, Divčibare, Rtanj, Jahorinu… Uživajte u našim izabranim hotelima i apartmanima koji će sigurno ispuniti i više od vaših očekivanja. Prepričavaćete doživljaje sa porodicom i prijateljima, a pripremaćete se i planirati nova zimska putovanja.

 

kopaonik 2021

Pogledaj ponudu

zlatibor 2021

Pogledaj ponudu

Divčibare 2021

Pogledaj ponudu

Jahorina  2021

Pogledaj ponudu

Bugarska  2021

Pogledaj ponudu

Italija 

Pogledaj ponudu

Kontaktirajte nas

15 + 2 =

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.