[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

LONDON AVIO ARANŽMANI

London / avionom 

6 dana/ 5 noći

Cena arnažmana po osobi : od 510€
termin 03.-08.10. 2019

1. Dan:
Beograd – London
Sastanak putnika na terminalu 1 aerodroma Nikola Tesla dva sata pre poletanja. Čekiranje karata i predaja prtljaga. Let do Lutona. Po dolasku sledi transfer do hotela uz panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča na srpskom jeziku: Bakingemska palata, Opatija Vestminster i Parlament sa “ Big Benom, London Tauer, Tauer Bridž, Trafalgar skver sa Nelsonovim stubom, Pikadili, Soho… Nakon razgledanja odlazak i smeštaj u hotel u centralnom delu Londona, na liniji metroa. Slobodno veče. Noćenje.

2 Dan – Tower of London, Tower Bridge  (Faklutativni izlet, dan 1)
Doručak.Nakon doručka fakultativni odlazak u posetu Tower of London i Tower Bridža u pratnji vodiča.
Londonski toranj je jedna od najpoznatijih svetskih tvrđava i služila je kao kraljevska palata, zatvor, oružarnica, pa čak i zoološki vrt. Smešten u centralnom Londonu, na samo nekoliko koraka od reke Temze nalazi se Londonski toranj kao je jedan od najznačajnijih atrakcija Londona.
London Tower Bridge predstavlja inpresivnu građevina grada od 1894. godine. Još jedna je od svetskih znamenitosti i najposjećenija atrakcija Londona. u sklopu je stalne izložbe koja zadire u značajne trenutke istorije Tover Bridgea i kroz interaktivne prikaze i video snimke možemo videti njegov uticaju na reku Temzu. Posetioci će se takođe zaljubiti u stakleni pod Tover Bridža koji povezuje dva šetališta, i pruža fascinantan pogled na Temzu, londonski horizont i automobile koji prolaze ispod.
Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje

3. Dan – Westminster Abbey, Shakespeare’s Globe Theatre, Krstarenje Temsom    (Faklutativni izlet, dan 2)
Doručak.Nakon doručka fakultativni izlet do Westminsterske opatije, Šekspirovog pozorišta i krstarenje Temzom.
Vestminsterska opatija sa palatom: Sa svojom Sahat kulom i svetski poznatim zvonom Big Ben, sedište je Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske. Moguće je posmatrati i debate Doma komuna i Doma lordova. Ova prelepa gotička crkva je na UNESCO-vom popisu svetske kulturne baštine, brojne slike, vitraži i drugi religijski artefakti veoma su popularni posetiocima Londona.
Šekspirov Globe Theatre je pozorište na otvorenom, osnovano 1599 godine i  rekonstrukcija je zgrade u kojoj je veliki dramski pisac napisao mnoge njegove predstave. The Shakespeare’s Globe Theatre Tour upoznaje posetioce sa svim aspektima Globa, istorijskim i savremenim, uključujući epsku borbu Sema Vanamakera, američkog glumca i reditelja da ponovo stvori originalno pozorište iz 1599. godine.
Krstarenje rekom Temzom je bez sumnje jedan od najboljih načina da se vidi London. Ploveći kroz srce grada i pored mnogih njegovih atrakcija možete uživati, razgledati znamenitosti i osetiti raskoš ovog velikog grada iz udobnih i  modernih brodova sa otvorenim gornjim palubama i prostranim donjim salonima sa panoramskim prozorima. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

4. Dan – Churchill War Rooms, National Gallery, Wembley Stadium    (Faklutative dan 3)
Doručak. Nakon doručka fakultativni odlazak u posetu Čerčilove ratne sobe, nacionalne galerije i Wembley stadiona u pratnji vodiča.
Čerčilova ratna soba je mesto gde je nastala moderna istorija. Ovde je bio zaklonjen u tajnosti pod ulicama Vestminstera gde su se Vinston Čerčil i njegov unutrašnji krug borili sa odlukama koje su oblikovale Drugi svetski rat. Soba je očuvana je i netaknuta. Istražite tajni štab “najvećeg Britanca”, Sir Vinstona Čerčila i otkrijte podzemno britansko ratno jezgro. Prvi Londonski muzej te vrste i Churchill Var Rooms  muzej prikazuju svih devedeset godina života Vinstona Čerčila, podeljenog u pet poglavlja počevši od detinjstva, kroz rane godine britanskog premijera i perioda poznatog pod nazivom „Oluja okupljanja“.
U nacionalnoj galeriji prikazano je više od 2.000  zapadnoevropskih slika od srednjeg veka do početka 20. veka. Otkrijte inspirativnu umetnost Leonarda da Vinčija, Mikelanđela, Ticijana, Holbeina, Velaceka, Rembrandta, Turnera, Konstabla, Moneta, Van Goga i Pikasa.
Stadion Vemblei je najveći i najprestižniji sportski stadion u Londonu. To je dom Engleske fudbalske reprezentacije, mesto za sva domaća klupska takmičenja kao što je svetski poznati FA kup i domaćin finala UEFA Lige šampiona 2011 i 2013. godine.
Ova impresivna struktura, otvorena 2007. godine, trajala je više od 4 godine i koštala je preko 790 miliona funti i ima preko 90.000 sedišta. Novi stadion je izgrađen na istom mestu u sjeverozapadnom Londonu kao izvorni stadion koji je bio domaćin Olimpijskih igara 1948. i finala Svetskog kupa 1966, koji su slavno osvojili domaćini.
Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje

5. Dan – Slobodan dan u Londonu
Doručak. Nakon doručka slobodno vreme za samostalno razgledanje Londona ili šoping. Noćenje

6 Dan. London – Beograd
Doručak, Nakon doručka, odjava iz hotela kratko slobodno vreme za pripremu za put. Transfer do aerodorma u Lutonu. Let za Beograd. Sletanje na Beogradski aerodrom. Kraj 

 Cena aranžmana  obuhvata:

     –  Avionsku kartu na relaciji Beograd – Luton – Beograd (takse i ručni prtljag u ceni)

     –  Transfere od Luton do hotela i nazad

     –  Pet noćenja sa doručkom u Hotelu sa 2* u Londonu na metro liniji u dvokrevetnoj sobi

     –  Usluge turističkog vodiča tokom putovanja

     –  Panoramsko razgledanje grada

      – Administrativne i organizacione troškove putovanja

 Cena aranžmana ne obuhvata:

      – Čekirani prtljag od 20 kg – doplata 20€ po pravcu

      – Individualne i gore ne pomenute troškove

      – Međunarodno putnog osiguranje

      – Fakultativne izlete: Paket od tri dana 256€, jedan dan faklutativa po izboru 156€, dva vezana dana 209€

      – Vizu za Veliku Britaniju 110€

VAŽNE NAPOMENE:
Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno i šta nije uključeno u cenu.
Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.casatravel.rs – Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
-Na putovanje mogu da idu putnici državljani Republike Srbije koji poseduju crveni biometrijski pasoš (osim za Crnu Goru, Republiku Srpsku i Makedoniju gde putnici mogu ići i sa ličnom kartom). O uslovima ulaska u EU kao i onim zemljama koje to nisu (dokumenta, potrebna novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju i sl.) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u Ambasadi, Konzulatu zemlje u koju se putuje ili zemlje kroz koju se prolazi.
-Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU
-Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze
-Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.
-Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja, moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod javnog notara.
Turistička agencija Casa Travel ima propisanu polisu osiguranja u slučajiu insolventnosti i naknade štete broj 100133931 kod kompanije „Winer Stadtische“ a.d.o. koja važi od 28.08.2018. i traje do 28.08.2019. sa ugovorenim ukupnim limitom pokrića po polisi u iznosu od 300.000€. Ovom garancijom putovanja za slučaj insolventnosti se obezbeđuje: 1) Troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji ili inostranstvu u mesto polaska 2) Potraživanja uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju koje organizator putovanja nije realizivao 3)Potraživanja uplaćenih sredstava putnika u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa Opštim uslovim putovanja 4) Potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja. Potpisivanjem ugovora putnik potvrđuje da su mu uručeni Opšti uslovi osiguranja i da iste u celosti prihvata. Opšti uslovi putovanja agencije Casa Travel su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije. Mole se svi putnici da pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje.
-CasaTravel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
-Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.

Aranžman je rađen na bazi minimum 30 prijavljenih putnika

Program putovanja br 1. od 16.05.2019

ORGANIZATOR PUTOVANJA JE TURISTIČKA AGENCIJA Casa Travel Licenca OTP br. 56/2018 od 14.11.2018.

 

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.