18.01.2019

Cena 2800 RSD 

Parndorf outlet tržni centar nalazi se u Austriji 40 km od Beča. Jedan je od najvećih outlet centara u Evropi u kojem možete naći više od 170 prodavnica sa velikim brojem brendova muške, ženske i dečije odeće i obuće. Tu je veliki broj eksluzivnih brendova kao što su Armani, Prada, Hugo Boss, Gucci ali i pristupačnih poput Mango, Guess, Tom Tailor, Diesel, Desigual a od  sportski brendovi Nike, Reebok, Adidas i mnogi drugi. Besplatan Wi fi je dostupan u celom outlet centru, a u jednom od velikog broja restorana i kafića se možete odmoriti i osvežiti.
Parndorf šoping centar radi svakoga dana osim nedeljom. radno vreme od ponedeljka do četvrtka je od 9:30-20:00, petak 9:30-21:00,
subota 9:00-18:00.

 

PARNDORF KUPOVINA   PARNDORF ŠOPING  PARNDORF OUTLET

Program putovanja

Prvi dan:
Polazak iz Novog Sada u 21.00h sa parking kod “lokomotive”. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Austriju. Usputna zadržavanja radi

obavljanja graničnih formalnosti i kratkih pauza. .
Drugi dan: 
Dolazak u Parndorf. Slobodno vreme. Fakultativni odlazak do Beča. Polazak iz Parndorfa oko 18h. Noćna vožnja sa
usputnim pauzama.
Treći dan 
Dolazak u Novi Sad u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

U cenu je uključeno
– Prevoz turističkim autobusom na relaciji prema programu
– obilaske prema programu putovanja
– usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana
– troškove organizacije putovanja.
U cenu nije uključeno
– Medjunarodno zdravstveno osiguranje
– Fakultativne izlete
– Potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike
– Individualne troškove i ostale ne pomenute troškove.
  Cene fakultativnihizleta po osobi odložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika:
  Beč – 10€

NAPOMENA
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se  sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima,broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Uslovi i način plaćanja
– Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit Bank BEOGRAD banke na dan uplate.
– gotovinski – uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana
   prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
– kreditnim karticama BANCA INTESA do 6 meseci bez kamate
– uplatom preko računa

VAŽNE NAPOMENE:
– Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno
  i šta nije uključeno u cenu.
-Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.casatravel.rs – Mole se putnici da se brižljivo staraju o             svojim  putnimi spravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za     njihov  eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
-Na putovanje mogu da idu putnici državljani Republike Srbije koji poseduju crveni biometrijski pasoš (osim za Crnu Goru,   Republiku Srpsku i Makedoniju gde putnici mogu ići i sa ličnom kartom). O uslovima ulaska u EU kao i onim zemljama koje to nisu (dokumenta, potrebna novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju i sl.) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u Ambasadi, Konzulatu zemlje u koju se putuje ili zemlje kroz koju se prolazi.
-Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU
-Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju   prolaze,
-Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.
-Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja, moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod javnog notara.
– Turistička agencija Casa Travel ima propisanu polisu osiguranja u slučajiu insolventnosti i naknade štete broj 100133931 kod kompanije„Winer Stadtische“ a.d.o. koja važi od 28.08.2018. i traje do 28.08.2019. sa ugovorenim ukupnim limitom pokrića po polisi u iznosu od 300.000€. Ovom garancijom putovanja za slučaj insolventnosti se obezbeđuje: 1) Troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji ili inostranstvu u mesto polaska 2) Potraživanja uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju koje organizator putovanja nije realizivao 3)Potraživanja uplaćenih sredstava putnika u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa Opštim uslovim putovanja 4) Potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja. Potpisivanjem ugovora putnik potvrđuje da su mu uručeni Opšti uslovi osiguranja i da iste u celosti prihvata. Opšti uslovi putovanja agencije Casa Travel su usklađeni sa Zakonom o turizmuRepublike Srbije. Mole se svi putnici da pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje.
-CasaTravel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
-Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.

Aranžman je rađen na bazi minimum 70 prijavlenih putnika
Program putovanja br 1. od 26.11.2018.
ORGANIZATOR PUTOVANJA JE TURISTIČKA AGENCIJA Casa Travel Licenca OTP br. 56/2018 od 14.11.2018.

 

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.