Crna Gora letovaje 

Crna Gora proteže se u jugističnom delu Balkanskog poluostrva. Njenu obalu Zapljuskuje obali Jadransko mora. Na istoku i severoistoku se graniči sa Srbijom, na zapadu i severozapadu sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom, na jugoistoku sa Albanijom. Jadransko more je na jugozapadu deli od Italije. Crna Gora je puna je kontrasta i jedna od najleših prirodnih celina balkanskog poluostrva.Možemo reći da je Crna Gora istovremeno mediteranska, jadranska i planinaska… Svakako da je Jadran dragulj crnogorske obale.
Letovanje Crna Gora 2024. Netaknuta priroda, Veliki broj sunčanih dana u letnjem periodu, čisto more, prirodne lepote, ambijentalne celine, zabava za sve generacije čine Crnu Goru izuzetnom destinacijom.
Crna Gora letovanje – hotelski i apartmanski smeštaj za leto 2024.
Crna Gora nudi veliki izbor smeštaja. Hotelska ponuda je izuzetno velika kao i kategorizacija hotela a njihova usluga je na visokom nivou. Najveći broj hotela smešten je uz samu plažu što povećava potražnju od strane putnika i većina u svom sklopu ima bazene. Veliki je izbor apartmanskog smeštaja od Boke do ušća Bojane. Crna Gora leto 2024, izdvaja iz svoje ponude Budvansku rivijeru,Bar sa okolinom, Bokokotorskizaliv,jedan od najlepših zaliva, Ulcinj. Crna Gora letovanje za 2024

Sajt CaSA Travel. D.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.